Sevira Kids

Slaapzak om in te bakeren STELLA

label.item f9aabc88-9230-43e9-99c1-9729d05143a0
false

DE FAVORIET VAN DE OUDERS!
Ontdek onze prachtige slaapzak Stella, ideaal om in te slapen vanaf de geboorte, perfect voor als u de kraamafdeling verlaat.
Praktisch, eenvoudig en innovatief, deze slaapzak won de Baby d'Or Innovation award van ouders op de Salon Baby en France. Thuis, in de kinderwagen of in de wandelwagen, baby is veilig en warm tijdens de eerste weken van zijn leven, ongeacht het seizoen! De wikkeldoek omwikkelt uw kind als een cocon, dankzij de steun en het comfort van het uitneembare matrasje en het geïntegreerde inlegkruisje. De perfecte combinatie van comfort en bewegingsvrijheid!
Een elegant en delicaat ontwerp uit de Stella Collectie dat u zal bevallen! De zachte slaapzak Stella met zijn mooie sterrenprint is geschikt voor zowel een klein meisje als een kleine jongen om te genieten van zoete dromen tijdens de slaap van de baby. Een modern en tijdloos engelennestje, gesublimeerd door zijn mooie grijze satijnen rand en zijn 100% katoenen binnenzijde met een schattig strikje bij de sluiting.
Een gemêleerd model met sterpatronen: een zachte, high–end graphic en print met een zorgvuldige afwerking!

Origineel en innovatief, deze mooie slaapzak heeft het allemaal:
– VEILIGHEID: verzekert de slaap van de baby vanaf de geboorte tot 3 Ã 6 maanden.
– COMFORT: omhult uw kind in warmte en laat hem vrij om te bewegen, waardoor de ideale omstandigheden ontstaan voor een rustige slaap.
– ANGEL'S NEST: de zak met klittenbandsluiting (het geïntegreerde broekje) zorgt ervoor dat baby in de door kinderartsen aanbevolen "kikkerpositie" blijft liggen, wat de slaap en de goede ontwikkeling van de heupjes van uw kind bevordert.
– BREASTFEEDING : biedt ongeÃ
– MULTI–PURPOSE: kan ook gebruikt worden als speelmat.
– DUBBELE PRIJS winnaar van de Baby d'Or Innovatie twee jaar op rij: prijs die in Frankrijk wordt uitgereikt door de ouders van de Salon Baby!

De slaapzak is perfect om in te slapen, maar is ook zeer praktisch voor uitstapjes in een kinderwagen of buggy (matras moet vooraf worden verwijderd). Het zal ook uw bondgenoot zijn bij het knuffelen in uw armen en vooral bij het geven van borstvoeding waar het ongeÃ
Een mooi, praktisch en nuttig geboortecadeau–idee waar de hele familie zeker van zal houden. Een origineel geschenk dat jong en oud zal aanspreken.
Ontdek onze volledige Stella–collectie in onze Shop.

Afmetingen: 90 x 70 cm
Grootte: Vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden. Inbakeren tot 3/4 maanden, daarna gebruiken als speelkleed of deken in de kinderwagen
Wasbaar op 30°C – matras moet verwijderd worden voor het wassen.
Samenstelling: 100% katoen van hoge kwaliteit, polyester vulling.
Gemaakt in Europa

Kleur: Grijs
Geslacht: Unisex
Compositie: Katoen
Andere kleur: Grijs

Meer voor jou