Finsbury

Suède Richelieu ZACH

label.item 4489a104-5a4c-4dac-83fa-4c6774804391
false
€ 245,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
€ 245,00

Richelieu–model van suède kalfsleer met veters, waarvan de schacht over het bovenleer is gestikt, zool van Dainite–rubber.
Dit Richelieu–model ZACH is perfect geschikt voor mensen met een hoge wreef en heeft een uiterst comfortabele pasvorm. De rubberen zool beschermt beter tegen weersomstandigheden.
De stiksels en de bewerkte neus ronden dit paar perfect af en zorgen voor elegantie bij elke gelegenheid.

Productgegevens:
Richelieu met 6 vetergaatjes
Bewerkte spitse neus
Veters
Blake–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% suède kalfsleer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% rubber;
Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Materiaal: Suede
Gewicht van het product: 1.4 kg
Voering: Leder
Voering Zool: Leder

Meer voor jou