Sweet Collections

Tampa - Sweet Collections Schoudertas voor diabetes

TAMPA – Schoudertas voor diabetes
Item No. c3258e9d-4c96-4329-8fe7-a208250ba3a4
Kleur
Maat

Altijd al je belangrijke diabetes spullen bij de hand met deze veelzijdige Sweet Collections schoudertas. Deze stoere tas is gemaakt van hoogwaardig rundleer en is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Door de ruime afmetingen en vele opbergmogelijkheden is het een erg praktische tas.
De tas heeft een ruim opbergvak om je diabetes spullen veilig in op te bergen. Dankzij de elastische bandjes blijven je spullen op hun plaats en georganiseerd. In het binnenvak vind je nog een extra vakje wat met rits afsluitbaar is voor facetten en naalden en een elastisch vak voor bijvoorbeeld je bloedglucosemeter.
De tas heeft genoeg ruimte voor andere spullen zoals uw portemonnee, telefoon en sleutels. De schoudertas beschikt over een handige sleutelhanger waardoor je je sleutels nooit meer kwijt raakt. Daarnaast beschikt deze tas over een apart telefoonvak. Met de verstelbare afneembare schouderriem kun je de tas perfect naar wens afstellen. Met deze tas draag je altijd al je belangrijke spullen op een stijlvolle manier bij je

Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Product weight - value: 770 Gr
Product length - value: 27 cm
Product Width - value: 7 cm
Kleur: camel
Product Height - value: 19 cm
Maat: small

Meer voor jou