WOOOD

Teun Vakkenkast XL - Metaal - Zwart - 188x120x35

Teun Vakkenkast Xl Zwart 120Cm
label.item e5f5d0a9-8104-48dd-9432-ccecb1c60f6a
false
Kleur

– Dé musthave kastenserie van dit moment!
– Ideale opbergers in een tijdloos design
– Vervaardigd uit matzwart metaal
– H 188 cm x B 120 cm x D 35 cm
WOOOD
De Teun kastenserie uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD is een tijdloze musthave voor ieder interieur. De kastenserie is in te delen op maat, kies voor een subtiele dichte kast om items uit het zicht op te bergen of toon jouw boekencollectie in de open rekken. Teun is perfect voor een multifunctionele kastenwand!

WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor meubelen hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt het meubel voor kantelen.

Materiaal
Het metaal uit onze collecties kennen diverse afwerkingen, zoals: een poedercoating. Een poedercoating zorgt voor een luxueuze uitstraling en beschermt het metaal levenslang. Een poedercoating is een lak welke met behulp van hoge temperaturen aan het metaal gehecht wordt. Een poedercoating zorgt voor een volledige kleurdekking en kent een matte of (licht)glanzende afwerking.

Afmetingen
– Hoogte: 188 cm
– Breedte: 120 cm
– Diepte: 35 cm
– Framedikte: 2 cm
– Vakhoogte: 28 / 60 cm
– Vakbreedte: 88 / 120 cm
– Draaggewicht per legplank: 30 kg
– Gewicht: 29 kg

Onderhoud
Al onze metalen uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Mocht het metaal beschadigd zijn, raadpleeg dan een gespecialiseerde verfzaak. Behandeld metaal is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.

Levering
De open kast wordt in één pakket geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Monteer de wandbevestiging met extra aandacht om de valpreventie te waarborgen.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 29 kg
Lengte: 35 cm
Product breedte: 120 cm
Breedte: 120 cm
Materiaal: Metaal
Hoogte: 188 cm
Andere kleur: black

Meer voor jou