B.Box

Trainingsbeker met rietje

Item No. a5eefdcd-44ca-43e1-8757-218ec3977bf7
Kleur

Productgrootte: 240 ml B.box leerbeker: een babybeker met een uniek systeem!
De B.Box leerbeker heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn verzwaarde rietjessysteem dat meebeweegt met de vloeistof, ongeacht de hoek waaronder de beker is gekanteld.
Met zijn leerbeker kan uw kind tot de laatste druppel drinken, zelfs liggend. Dit is ideaal om over te schakelen van borstvoeding of fles naar beker.
Het rietje heeft een tweewegventiel, waardoor het gebruik gemakkelijk en lekvrij is, ook met lauwwarme vloeistof.
De leerbeker is perfect voor thuis of onderweg. Het stimuleert onafhankelijkheid met zijn gemakkelijk vast te houden handgrepen en eenvoudige klepdeksel.Technische kenmerken:Leerbeker met rietje met een inhoud van 240 mlSimpele klepdekselGebruik: 6 maanden en ouderVaatwasmachinebestendigAfmetingen (beker met deksel ): 15 x 12 x 7,5 cmBPA–vrij, ftalaatvrij en PVC–vrij
Verkrijgbaar in drie prachtige pastelkleuren: Banana Split (geel), Pistache (beu menthol) of Tutti Frutti (zalm)
Ontdek in onze online winkel de extra zachte siliconen slabbetjes die op de rug van het kind hangen om op hun plaats te blijven, evenals de leerlepels voor baby's van siliconen en biologisch afbreekbaar natuurlijk bamboe (apart verkrijgbaar).
N.B.: In overeenstemming met de Algemene Verkoopvoorwaarden en voor gezondheids– en veiligheidsmaatregelen wordt dit artikel niet geretourneerd of geruild. Dit betreft alle referenties in de categorieën bad en verzorging, maaltijden, hygiëne, bijtartikelen en sokken.

Kleur: pink|mintGreen