Royal Leerdam

Tumbler Bouquet 920024 39 cl Transparant 6 stuk(s)

Item No. 9384eba9-4c11-4863-82a6-4e2adf1cfd73

Deze waterglazen uit de serie Bouquet van het merk Royal Leerdam hebben een inhoud van 39 cl en zijn perfect om een heerlijk drankje in te serveren. Deze glazen zijn praktisch in gebruik, en geschikt voor allerlei soorten koude dranken. Deze sterke glazen zijn geschikt voor de vaatwasmachine, en zijn verpakt per 6 stuks. Deze waterglazen zijn zeer geschikt voor dagelijks intensief gebruik.
Belangrijkste kenmerken:
· Product: 6 waterglazen
· Inhoudsmaat: 39 cl
· Materiaal: Glas
· Kleur: Transparant
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Nee

Bouquet
De glazen uit de Bouquet serie van Royal Leerdam zijn niet meer weg te denken! Deze glazen hebben zich echt bewezen en zijn sinds 1980 een begrip in de glaswereld. Met de glazen uit de Bouquet serie van Royal Leerdam heb je voor iedere wijn, water of frisdrank het perfecte glas in huis. Deze glazen staan voor een optimale smaakbeleving.

Royal Leerdam
Royal Leerdam staat voor kwaliteit en produceert al 125 jaar glaswerk met de perfecte combinatie van elegant design en functionele details. Het ruime assortiment glaswerk van Royal Leerdam is daarom ook niet meer weg te denken uit de thuis– en professionele markt. Want al het glaswerk dat bij Royal Leerdam wordt geproduceerd heeft dezelfde consistente hoge kwaliteit. Het extreem heldere glaswerk, laat de kleur van wijnen en dranken er echt uitspringen. Daarnaast is het glaswerk gemaakt van sterk duurzaam glas, waardoor al het glaswerk bestand is tegen stoten en ook nog eens gemakkelijk gereinigd kunnen worden in de vaatwasser. Royal Leerdam heeft voor iedere toepassing en tafelsetting uitstekend glaswerk!

Sets Koken en tafelen: 6-part
Kleur: transparent
Diameter van het product: 8.5 cm
Materiaal: Glas

Meer voor jou