Duralex

Tumbler Prisme 1031B 17 cl Blauw 6 stuk(s)

Item No. 3698b063-d0c3-46b8-b027-11e946925eee

Deze praktische blauwe Prisme waterglazen van Duralex, met opvallende glasbewerking zijn perfect voor het serveren van zowel koude– als warme dranken. Daarnaast zijn deze waterglazen stapelbaar en nemen ze weinig ruimte in. Deze tijdloze glazen, gemaakt van gehard glas, kunnen na gebruik met gemak gereinigd worden in de vaatwasmachine. Deze set bestaat uit 6 blauwe waterglazen van 17 cl.
Belangrijkste kenmerken:
· Product: 6 waterglazen
· Materiaal: Gehard glas
· Kleur: Blauw
· Inhoudsmaat: 17 cl
· Serie: Prisme
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Magnetronbestendig: Ja, tot 120℃
· Vriezerbestendig: Ja, tot –20℃

Gehard glas
Het merk Duralex laat zich kenmerken door haar producten gemaakt van gehard glas. Gehard glas wordt op een opvallende wijze geproduceerd. Als eerst wordt het glas verhit tot een temperatuur van ongeveer 700℃. Na deze verhitting wordt het glas in een snel tempo gekoeld, waardoor het glas weerstand kan bieden aan thermische schokken van 130°C tot – 20°C. Gehard glas is 2,5 keer zo sterk dan gegloeid glas en is te vergelijken met de sterkte van een autovoorruit. Gehard glas is dus hét perfecte materiaal voor glazen, koppen en schalen. Bovendien is gehard glas zeer geschikt voor gebruik van de magnetron– en vriezer.
Duralex
Al sinds 1945 is het Franse merk Duralex specialist in het design en productie van gehard glaswerk. Duralex staat voor duurzaamheid en tijdloos. Deze duurzaamheid komt naar voren door het geharde glaswerk wat jarenlang meegaat, zelfs bij regelmatige reiniging in de vaatwasser. Door de grote verscheidenheid glaswerk vind je in de Duralex assortiment precies wat je zoekt… van tumblerglazen tot schalen en handige kommen.

Sets Koken en tafelen: 6-part
Kleur: blue
Diameter van het product: 7.4 cm
Materiaal: Glas

Meer voor jou