BePureHome

VOGUE KUSSEN Ø45 FLUWEEL POPPY NATUREL

Item No. fb69cead-fda9-4a95-94c2-7a1cd5162aef
false
Kleur
Maat in CM

– Chique sierkussen
– Met romantische print
– Bekleed met een printed velvet (100% polyester)
– Ø 45 cm

Chique en elegant dat is dit Vogue sierkussen uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. De zachte, rijke velvet stof maakt het sierkussen tot een sieraad voor het interieur van nu.

Materiaal
Deze Jalit fluwelen stof heeft naast een waanzinnige print ook een luxe uitstraling. De stof voelt fijn aan en heeft een mooie lichte glans. De Jalit printed velvet bestaat uit 100% polyester en heeft een volle en zware kwaliteit. Het materiaal is daarom geschikt voor intensief gebruik (Martindale 100.000). Naast het stijlvolle design blijft de printed velvet stof lang mooi. Het kussen is gevuld met een combinatie van 50% gesneden schuim en 50% silicon fiber.

Afmetingen
Het Vogue sierkussen is +/– 45 cm rond, de afmetingen zijn onder voorbehoud vanwege de bolling van het kussen. Het sierkussen beschikt niet over een rits.

Onderhoud
Kleine vlekken kunnen gemakkelijk deppend met een absorberende doek worden verwijderd. Grotere vlekken kunnen met een mild schoonmaakmiddel en een microvezel doekje prima verwijderd worden. Gebruik eventueel een föhn om de vlek versneld te drogen. Houd daarbij wel genoeg afstand zodat de stof niet verbrandt. Daarna kan de stof geborsteld worden met een fluweel borstel. Deze borstel is erg goed voor wekelijks onderhoud. Impregneren wordt voor onze velvets en teddy–stoffen ten zeerste afgeraden.

Levering
Het sierkussen wordt per stuk geleverd met een minimale afname van vijf stuks.

Kleur: darkRed|multicolor
Gewicht van het product: 0.37 kg
Lengte: 10 cm
Woonstijl: Industrieel
Patroon: Plain
Product breedte: 45 cm
Breedte: 45 cm
Materiaal: Polyester
Hoogte: 45 cm
Maat in CM: 45x45