Probeetle by Eminent

Voyager IX Kofferset 4 Wielen Blauw

Val op in de massa met de Voyager IX–koffer van Probeetle by Eminent. Deze superlichtgewicht, stabiele bagage is de ultieme reis essential. Hij is ontworpen met minimalistische details en biedt alles wat je nodig hebt voor een vlotte reis. De ultraduurzame, hoogglanzende buitenkant zorgt voor een strakke look, terwijl een eenvoudige binnenkant je spullen georganiseerd houdt tijdens je avontuur. Elke maat in de collectie past perfect in de volgende, waardoor je je opbergruimte thuis maximaliseert.
label.item 2edcb19a-2012-4cde-a88b-703111578eea
false
Kleur
Maat Koffers

De Voyager IX koffer van Probeetle by Eminent is ontworpen met minimalistische details en biedt alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. De glanzende buitenkant met harde schaal is gemaakt van 100% Makrolon®–polycarbonaat en combineert een hoge mate van stevigheid met de flexibiliteit die nodig is om de hoge impact van ruw gebruik te weerstaan. Het lichtgewicht ontwerp en de verstelbare, meertraps telescopische handgreep maken het gemakkelijk te manoeuvreren. Een zijhandgreep maakt het instappen een fluitje van een cent. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. Het is gemakkelijk om onderweg georganiseerd te blijven met twee grote binnenvakken, elk uitgerust met verstelbare pakriemen om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of de koffer vol is of niet. Een gaasvak met ritssluiting aan één kant biedt extra organisatie, en een klein binnenvak houdt kleinere spullen georganiseerd.

De Voyager IX is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. De set van drie Voyager IX kan in elkaar worden genest voor opslag, waardoor u thuis waardevolle ruimte bespaart als u niet op reis bent.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Large voldoet aan de incheckeisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen (158 cm L+B+H). Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 55x37x23 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 48x35x23 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,5 KG
Volume: 40L

Medium Specificaties:
Buitenafmetingen: 67x45x28 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 59x42x28 cm (bij benadering)
Gewicht: 3,4 KG
Volume: 70L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x50x31 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 69x48x31 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,2 KG
Volume: 106L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Tegenwoordig leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Blauw
Gewicht van het product: 10.1 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 50 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 50 cm
Breedte: 31 cm
Hoogte: 77 cm
Maat Koffers: sets
Liters: Meer dan 50L

Meer voor jou