SKOTTSBERG

Wadjan Carbon Steel 34 cm Plaatstaal

label.item 21a88b98-e859-4412-ab1b-4f20cbab6193
false

SKOTTSBERG® – Carbon Steel
Het duurzame en gezonde alternatief voor de synthetische antiaanbaklaag!
De SKOTTSBERG® Carbon Steel wadjan heeft de look van een antiaanbaklaag en wordt gewaardeerd om een aantal bijzondere eigenschappen. De wadjan is pre–seasoned, dat wil zeggen; de pan is 2 keer ingebrand met plantaardige olie en reageert als een antiaanbakpan. Daarnaast heeft de bodem van de wadjan Dé perfecte dikte (2,5 mm) om te voorkomen dat de bodem van de pan kromtrekt op inductie. Daarnaast heeft deze wadjan handvatten aan beide zijden, waarmee je de pan gemakkelijk kunt optillen.
Deze wadjan kan hoge temperaturen verdragen en is daarom zeer geschikt voor het stoven, bakken en sudderen van vis en vlees en het bereiden van roerbakschotels. Deze Carbon Steel wadjan warmt snel op en heeft voor de bereiding van je gerecht weinig vetstof nodig. Met deze wadjan zet je niet alleen de lekkerste maar ook gezonde gerechten op tafel. De wok is sterk, robuust en onverwoestbaar en is geschikt voor iedere warmtebron. Koken op inductie en in de oven is voor deze wadjan geen probleem.
Deze SKOTTSBERG® Carbon Steel wadjan heeft een industriële look, is duurzaam, energiebesparend en staat bij het juiste gebruik voor levenslang kookplezier! Deze wadjan heeft een diameter van 34 cm.
Belangrijkste kenmerken:
· Product: 1 wadjan
· Diameter: 34 cm
· Kleur: Zwart
· Vaatwasmachinebestendig: Nee
· Ovenbestendig: Ja
· Warmtebronnen: Gas, elektrisch, keramisch, inductie, oven

Hoe gebruik je de wadjan?
Om te voorkomen dat voedsel aan de bodem gaat kleven is het belangrijk dat je de volgende stappen doorloopt. Voordat je gaat bakken haal je de ingrediënten uit de koelkast, zodat deze al op kamertemperatuur kunnen komen. Plaats de wadjan op de warmtebron. Laat de pan langzaam op een laag vuurtje op temperatuur komen.
Voeg pas olie of boter toe als de pan goed warm is geworden. Laat de boter smelten tot het niet meer schuimt of tot de olie warm is geworden. Dep het te bereiden voedsel zoveel mogelijk droog met keukenrol. Laat de ingrediënten die toch iets blijven kleven aan de bodem rustig bakken, zonder te proberen deze los te krijgen van de bodem. Zet eventueel het fornuis wat zachter en wacht rustig tot het voedsel loskomt van de bodem.
Onderhoud en schoonmaken van je Carbon Steel wadjan
Na bereiding laat je de pan afkoelen. Zorg ervoor dat je de hete pan niet direct onder of in koud water afspoelt. Dit kan een thermische schok veroorzaken, waardoor de pan kan kromtrekken. Wij raden sterk aan om de pan met de hand af te wassen en hem dus niet in de vaatwasser te doen! Wanneer de pan voldoende is afgekoeld maak je hem schoon met warm water en een afwasborstel of krasvrije schuurspons. Zorg ervoor dat de pan goed droog is als je hem opbergt.
Over SKOTTSBERG®
SKOTTSBERG® producten gaan niet alleen lang mee, ze worden vaak zelfs beter met de tijd. We vieren de terugkeer naar de echte essentie. Want écht is gewoon béter. Beter voor ons, beter voor de planeet en als het gaat om ons assortiment, ook beter om samen van heerlijk en gezond bereid eten te genieten.
Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om naar de lessen uit het verleden te kijken ter bescherming van onze toekomst. Daarom zijn de producten van SKOTTSBERG® gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Daarnaast zijn ze toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. SKOTTSBERG® keert terug naar de essentie. De SKOTTSBERG® producten worden, wanneer je ze goed verzorgt, helemaal van jou. Ze zijn praktisch onverwoestbaar en worden daarmee een onderdeel van familierecepten die doorgegeven worden van generatie op generatie. Dit onderscheidt ze van andere producten, omdat je bij goed gebruik de SKOTTSBERG® producten nooit hoeft te vervangen.

Kleur: Zwart
Sets Koken en tafelen: Other
Warmtebron: Induction, Gas, Oven, Keramisch, Elektrisch, Magnetron, Halogeen
Niet-Stok: Nee
Diameter van het product: 34 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Type Pannen: Wokpannen

Meer voor jou