Sevira Kids

Waterdicht gevoerde voetenzak 0/4 jaar GALAXIE

label.item 86173486-e61d-4011-b883-db7e84e66ce9
false
€ 164,90
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 164,90

Bied je baby optimaal comfort tijdens je uitstapjes met deze waterdichte universele voetenzak, perfect om de elementen te trotseren: koude wind, regen, vochtigheid en zelfs sneeuw. Geen dekens meer die constant wegglijden, deze prachtige voetenzak blijft perfect op zijn plaats.
De Galaxy Collection dompelt je onder in de Melkweg voor een 100% chique en poÃ
Gemaakt in de Europese Unie van gecertificeerde materialen, heeft de Galaxie Voetenzak Collectie vele voordelen:
UNIVERSEEL: de voetenzak past zich aan alle 3–5–punts harnassystemen, kinderwagens, kinderwagens, knusse of autostoeltjes aan voor rustige uitstapjes. Geen dekens meer die constant wegglijden, deze prachtige voetenzak blijft perfect op zijn plaats.
GROTE AFMETINGEN: deze XXL voetenzak kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud!
VERSTELBAAR / AANPASBAAR: De Galaxy voetenzak is verstelbaar in 2 slaapstanden om zich perfect aan te passen aan de groei van uw kind en aan het gebruikte vervoermiddel: mini slaapmaat: 48 x 90 cm en maximale slaapmaat: 48 x 110 cm (+/ – 2/3cm);
PRAKTISCH: als de schoenen van uw kind vuil zijn of als hij gewoon niet graag zijn voeten bedekt heeft, verwijdert u eenvoudig de onderkant van de voetenzak met behulp van de daarvoor bestemde brede ritssluiting. Goed doordacht dus! Je kunt ook de hele bovenkant van de voetenzak verwijderen om alleen de zitting gezellig en comfortabel te houden;
VEILIG: stoor de baby niet in zijn slaap! Bij het betreden van een verwarmde ruimte, opent u de bovenkant van de voetenzak volledig met de grote ritssluiting. Je kindje blijft stevig vast zitten in zijn knus of kinderwagen, zonder het te warm te krijgen en vooral zonder gestoord te worden.
COMFORTABEL: zowel warm als licht! Het interieur is van hoogwaardige, extra zachte minky, zeer aangenaam om aan te raken van de tere huid van de kleintjes, perfect om uw kind op een constante temperatuur te houden.
WATERDICHT: de waterdichte buitenlaag van microvezel is ideaal om uw kind te beschermen tegen koude tocht, regen, vochtigheid en zelfs sneeuw;
EENVOUDIG ONDERHOUD: De kwaliteit van de binnen– en buitenbekleding, zowel waterdicht als ademend, maakt deze voetenzak extreem gemakkelijk schoon te maken.
De Galaxie voetenzak maakt het dagelijks leven voor ouders gemakkelijker en zorgt tegelijkertijd voor de bescherming van uw kind vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud.
Een leuk idee om een â€
Samenstelling: buitenkant 100% microfiber polyester, binnenkant 100% minky polyester
Grootte: vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. Twee standen: 1) mini slaapmaat: 48 x 90 cm en 2) maxi slaapmaat: 48 x 110 cm (+/– 2/3 cm).
Europese fabricage.
Verschillende kleuren om uit te kiezen: roze, fuschia, goud, zilver, blauw en marineblauw.

Security: NC
Compositie: Polyester

Wat vind je van deze artikelen?

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou