Sevira Kids

Babyset van biologisch katoen, DREAMS

Item No. 74f92043-3c90-40dd-9567-a9939db73314
Kleur
Maat

Het krijgen van een te vroeg geboren baby is niet ongewoon. Ze worden vóór 37 weken geboren, zijn lichter en kleiner, maar hebben niet per se hulp nodig. Het aankleden blijft dan ook een plezier, maar de newborn kleding is nog te groot. Een schattig setje om je baby te kunnen aankleden met outfits die zijn aangepast aan zijn maat.
De schattige 4–delige babyset bestaat uit: een romper met lange mouwen, een broek, een kimonovest en een bijpassende hoed. Dit geboortepakket is gemaakt van biologisch katoen en garandeert je respect voor de kwetsbare huid van je kind.
Pasgeborenen moeten met de grootste zorg worden behandeld, daarom opent het pyjamalichaam met voeten voor meer gemak over de hele lengte met drukknopen. Het is gemakkelijk aan te trekken en vergemakkelijkt alledaagse handelingen, vooral in tijden van verandering.

Gemaakt van biologisch katoen, GOTS * gecertificeerd (gecertificeerd zonder chemicaliën), de prematuur babyset garandeert je ideaal comfort voor de baby en respect voor zijn zachte en tere huid. Door het materiaal kun je de temperatuur regelen en het transpiratievocht van je kind absorberen.
Deze set van biologisch katoen is een populaire set voor een kraamcadeau, ongeacht het seizoen.
Om jezelf aan te bieden of te trakteren, of om toe te voegen aan je geboortelijst, deze babyset mag niet ontbreken in je kraamkoffer! Ontdek snel onze vele trendy en vernieuwende kinderverzorgingscollecties.

Samenstelling: 100% biologisch katoen gecertificeerd GOTS
Wassen: 30 ° C
Verkrijgbaar in 2 kleuren (blauw en roze) in maat 45 – 47 cm Préma

Maat: 50_0_1_month
Kleur: pink
Geslacht: Unisex
Materiaal Kleding: Katoen

You might also like