Gift Cards - VOORWAARDEN

 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op INNO Gift Cards die worden verkocht in al onze winkels of op www.inno.be ("INNO Gift Card" of "INNO e-Gift Card", algemeen bekend als "INNO Gift Cards") evenals op INNO-vouchers. (" INNO Voucher ”of“ INNO e-Voucher ”)”, algemeen bekend als “INNO Vouchers”).

INNO Gift Card en INNO-vouchers zijn eigendom van de uitgevende onderneming INNO S.A., KBO nr. 0448827116, Nieuwstraat 111, 1000 Brussel.

Bij het kopen van INNO Gift Cards of het gebruik van INNO Vouchers gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden ("Algemene Voorwaarden"). INNO behoudt zich het recht voor om uit te leggen, te wijzigen of te beëindigen de Algemene Voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving. De Algemene Voorwaarden zullen steeds in hun meest recente versie worden weergegeven op inno.be.

 1. Aankoop van INNO Gift Cards

INNO Gift Cards zijn te koop in de volgende formaten:

 • Fysieke kaart verkrijgbaar in alle INNO-winkels.
 • Fysieke kaart beschikbaar op de website inno.be.
 • Virtuele kaart INNO (e-Gift Card) op inno.be

Als u uw INNO Gift Card online bestelt, wordt uw betaling verwerkt en wordt uw bestelling verzonden door INNO S.A.. INNO Gift Cards kunnen niet worden gekocht met een kortingscode aangeboden op de website.

Tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn of een ongebruikelijk aantal te verwerken bestellingen, ontvangt u de INNO Gift Card binnen 7 werkdagen vanaf de datum van de bestelling. INNO is niet verantwoordelijk voor enig defect of vertraging in de levering. Als je een INNO e-Gift Card koopt, wordt deze na aankoop naar het e-mailadres van de ontvanger van je keuze gestuurd. Houd er rekening mee dat dit proces handmatig is en de INNO e-Gift Card dus niet direct na aankoop wordt verzonden.

De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van een correct adres voor de levering van de INNO Gift Card of een correct e-mailadres voor de INNO e-Gift Card.

De minimale waarde van elke INNO Gift Card is € 0 en maximaal € 499.

Het saldo van de INNO Gift Card kan op elk moment worden verhoogd door een extra winkeltegoed aan te schaffen.

 1. Gebruik van de INNO Gift Cards of de INNO Vouchers

INNO Gift Cards en INNO-vouchers kunnen in INNO-winkels en op www.inno.be worden gebruikt. U kunt INNO- Gift Cards en INNO-vouchers gebruiken om de waarde van de geselecteerde item (s) geheel of gedeeltelijk te betalen. Als uw aankoop niet volledig kan worden betaald met INNO Gift Cards of INNO-vouchers, kunt u een andere betaalmethode gebruiken om uw aankoop te voltooien.

Op de ontvangstbewijs voor een aankoop in de winkel staat het huidige saldo van de INNO-Gift Cards die voor de transactie zijn gebruikt. Bovendien kunt u uw saldo op elk moment in een INNO-winkel bekijken.

INNO-Gift Cards zijn twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Wanneer de geldigheidsperiode is verstreken, kan deze niet meer worden gebruikt voor aankopen, noch opnieuw worden geactiveerd, noch aanleiding geven tot terugbetaling van het ongebruikte bedrag.

INNO-vouchers zijn twee jaar geldig vanaf de laatste activerings- of aankoopdatum en tijdstip. Dit betekent dat u uw INNO-vouchers kunt gebruiken op de laatste dag van de periode van 2 jaar, op het moment van aankoop of activering, en niet tot middernacht van diezelfde datum. Wanneer de geldigheidsperiode van de INNO-vouchers is verstreken, kan deze niet meer worden gebruikt voor aankopen, noch opnieuw worden geactiveerd, noch aanleiding geven tot terugbetaling van het ongebruikte bedrag.

 1. Terugbetaling van aankopen gedaan met INNO-Gift Cards of INNO-vouchers

We kunnen geen wisselgeld geven voor aankopen die zijn gedaan met een INNO-Gift Cardof een INNO-voucher. We vergoeden u daarom het bedrag van uw aankopen op een INNO Gift Card of een INNO voucher als u met een van deze middelen heeft betaald.

Als je bij aankoop in de winkel twee verschillende betaalmethoden hebt gebruikt om je bestelling te betalen, betalen we je het volledige bedrag terug op een INNO-Gift Cardof een INNO-voucher.

Het beschikbare saldo van INNO Gift Cards of INNO-voucher kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld.

De hierboven genoemde terugbetalingsmethoden vormen een essentiële voorwaarde. Als zodanig wordt er daarom van uitgegaan dat ze uitdrukkelijk worden geaccepteerd bij de aankoop van de INNO Gift Cards of INNO-voucher en / of het gebruik ervan.

 1. Teruggave van aankoop van INNO Gift Cards

De terugkeer van INNO Gift Cards die nog niet gebruikt zijn en gekocht op www.inno.be kunnen alleen worden aanvaard, zonder rechtvaardiging, onder de volgende voorwaarden:

 • Fysieke INNO Gift Cards gekocht op inno.be kunnen worden geretourneerd binnen veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag na de datum van de e-mail waarin de verzending van de kaart wordt bevestigd. De retourzending moet per post worden gedaan aan:
  • INNO.S.A
  • Marketing Service,
  • Dambordstraat 26
  • 1000 Brussel
  • met vermelding van uw bereidheid om de aankoop en de aankoopgegevens te annuleren.
 
 • INNO e-Gift Cards gekocht op inno.be kunnen worden geretourneerd binnen veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag na de datum van verzending per e-mail van de INNO e-giftcard naar zijn toekomstige houder. De retourzending moet worden gedaan door te schrijven naar:

info@inno.be

met vermelding van uw bereidheid om de aankoop en de aankoopgegevens te annuleren.

De prijs die voor de INNO Gift Card is betaald, wordt terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als dat is gebruikt voor de aankoop. Voor deze terugbetaling moeten de originele ontvangstbewijs of elektronische ontvangstbewijs en, in voorkomend geval, de betaalkaart en het betalingsbewijs worden voorgelegd. Het elektronische ticket is als bijlage toegevoegd aan de e-mail ter bevestiging van de verzending van de INNO Gift Card en wordt ook opgeslagen in uw account op www.inno.be. In het geval van een terugkeer, ontvang je een volledige terugbetaling, inclusief standaard bezorgkosten, maar exclusief eventuele kosten voor het retourneren van de fysieke kaart.

 1. Slotbepalingen

Kaarten aanvankelijk verkregen door onrechtmatige middelen zijn nietig; ze kunnen niet worden gebruikt om aankopen te doen en hun waarde kan niet worden terugbetaald.

INNO wijst elke verantwoordelijkheid af voor INNO Gift Card of geactiveerde INNO-vouchers, die vervolgens verloren, gestolen, gedeactiveerd of beschadigd raken. Behandel uw INNO Gift Cards en INNO-vouchers als contant geld.

INNO S.A. treedt op als de gegevensbeheerder voor alle persoonlijke gegevens die u aan INNO S.A. verstrekt. Hiertoe heeft INNO een privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe uw persoonlijke gegevens zullen worden behandeld en beschermd. U vindt ons volledige privacybeleid hier.

De aankoop en / of het gebruik van INNO Gift Cards of INNO-vouchers vallen onder het het Belgische recht. Elke controverse die kan ontstaan of voortvloeit uit de aankoop / het gebruik van de kaart valt onder de exclusieve bevoegdheid van de Belgische rechtbanken.