Kitikate

Biologisch katoenen baby kleertjes set 3 stuks SWEET

label.item 2b797fda-22de-479d-8125-83d969172d54
false
€ 31,99
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 31,99

De schattige Baby "Sweet Birds" (mooie vogels) set bestaat uit een T–shirt met lange mouwen met kleine vogelprenten, een boekkap en mooie broeken. Deze babyset is gemaakt van biologisch katoen en garandeert respect voor de kwetsbare huid van uw kind.
Kleine vogels, sparren, regenboog, wolken... De originele en grafische motieven van de Sweet Bird Collection zullen natuurliefhebbers betoveren.
Het hoogwaardige biologische katoen dat wordt gebruikt om deze set te maken helpt de temperatuur te regelen en het zweet van uw kind te absorberen.
Pasgeborenen moeten met de grootst mogelijke zorg worden behandeld, en daarom is het noodzakelijk om ze gezonde en comfortabele kleding te dragen. Dit vergemakkelijkt alledaagse gebaren, vooral tijdens momenten van verandering.
Het GOTS–label (Global Organic Textile Standard): Deze certificering garandeert u een zeer gecontroleerd productieproces bij elke stap en gecertificeerd zonder chemicaliën, voor het respect voor het milieu en de consument.
Deze biologische katoenset zal tijdens een babydouche een zeer gewaardeerde set vormen voor een geboortegeschenk
Om aan te bieden of aan te bieden, of om aan uw geboortelijst toe te voegen, is deze babyreeks essentieel van uw moederschapskoffer!
Ontdek zonder verdere vertraging onze vele trendy en innovatieve kinderopvang collecties.
Beschikbare maten:
56 cm.
62 cm.
68 cm.
74 cm.

Kleur: Wit
Maat: 9_12_months
Geslacht: Unisex
Compositie: Katoen
Andere kleur: Wit

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou