Eminent

Columbus Middelgrote Koffer 4 Wielen Zwart

De Columbus van Eminent is een klassieke koffer, geperfectioneerd. Een soft–shell ontwerp is uitgerust met de verhoogde details die je nodig hebt om te genieten van een soepele reiservaring. Met een veelzijdig, doordacht ontworpen interieur, geïntegreerde USB–poort (in het cabineformaat) en ritsuitbreiding (in de middelgrote en grote maten), is de Columbus–lijn allesbehalve gewoon.
label.item 337ef80e-65a6-4fe8-9c51-d8e4047ffa79
false
€ 175,00
Kleur
Maat Koffers
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 175,00

De Columbus–koffer van Eminent combineert een klassiek soft–shell–ontwerp met verhoogde details om een ​​soepele reiservaring te creëren. Er is een geïntegreerde USB–poort in het kleine formaat om uw apparaten op te laden, compleet met een opbergvak aan de binnenkant voor uw powerbank (niet inbegrepen). U hoeft zich geen zorgen te maken over te veel inpakken of te veel souvenirs mee naar huis te nemen, dankzij een ritsuitbreiding waarmee u de kofferdiepte met 4 cm kunt vergroten (in de middelgrote en grote maten), waardoor u 15% meer capaciteit krijgt. De buitenkant is gemaakt van 100% waterafstotend nylon. De koffer glijdt gemakkelijk op vier 360° dubbele spinnerwielen. Een meertraps, verstelbare telescopische handgreep maakt het gemakkelijk om door de luchthaven of het treinstation te manoeuvreren. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen beschermd blijven, zelfs tijdens internationale reizen. Het interieur bestaat uit een extra diep vak op de body en een groot ritsvak op de deksel. Het dekselvak is voorzien van elastische inpakriemen, waardoor het de perfecte plek is om overhemden apart in te pakken om kreuken te voorkomen. Kleinere items hebben speciale ruimte in drie afzonderlijke ritsvakken.

De Columbus is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 54x39x20 cm (inclusief wielen en handvatten)
Binnenafmetingen: 48x36x18 cm (bij benadering)
Gewicht: 2,3 KG
Volume: 42L

Medium specificaties:
Buitenafmetingen: 66x43x28/32 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 60x41x26/30 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,9 KG
Volume: 73/84L

Large Specificaties:
Exterieur Afmetingen: 78x47x31/35 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 72x45x28/32 cm (ongeveer)
Gewicht: 3,4 KG
Volume: 110/124L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Vandaag de dag leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 2.9 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 43 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 43 cm
Breedte: 28 cm
Hoogte: 66 cm
Maat Koffers: medium_57_till_74cm_height
Liters: Meer dan 50L

Wat vind je van deze artikelen?

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou