Eminent Gold

Crossover Grote Koffer 4 Wielen Zilver

De Crossover–koffer van Eminent biedt zowel veiligheid als gemak, met een slanke, maar toch sterke buitenconstructie en een ultra–veelzijdige interieurindeling. De dubbellaagse harde schaal is compleet met een sluitsysteem zonder ritssluiting en de exclusieve, TSA–goedgekeurde DiscTech–combinatiesloten van Eminent, die maximale beveiliging bieden tegen zowel diefstal als ruw gebruik. Dankzij het slimme interieur kun je kiezen hoe je wilt inpakken, dankzij de verwijderbare, hangende organizers die zijn uitgerust met meerdere zakopties.
label.item 041a45f0-ca3c-4503-ba6c-f95dae9ad898
false
€ 318,00
Kleur
Maat Koffers
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 318,00

De Crossover–koffer van Eminent zorgt ervoor dat je spullen zowel veilig als georganiseerd aankomen, met een dubbele polycarbonaat/aluminium schaal en uitneembare binnenorganizers. De harde schaal is gemaakt van Makrolon® polycarbonaat met een aluminium frame. Ritsschade behoort tot het verleden dankzij de ritssluitingloze aluminium sluiting, die de duurzaamheid tegen ruw gebruik drastisch verhoogt. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. De meertraps, aluminium telescopische handgreep ondersteunt ergonomische navigatie door de terminal, terwijl een zijhandgreep het instappen gemakkelijk maakt. Het wordt beveiligd door twee TSA–goedgekeurde, gepatenteerde DiscTech–combinatiesloten, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Eminent en ervoor zorgen dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. De interieurindeling van de Crossover zorgt voor veelzijdigheid en organisatie. Naast twee grote compartimenten, bevat het twee verwijderbare hangende compartimenten met meerdere gaasvakken, zodat je snel je spullen kunt opbergen en erbij kunt zodra je op je bestemming aankomt. Elk binnenvak is voorzien van verstelbare pakriemen die alles op zijn plaats houden, ongeacht of het vak vol is.

De Crossover is er in drie formaten: Small, Medium en Large.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Large voldoet aan de incheckeisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen (158 cm L+B+H). Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 54x38x23 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 47x35x23 cm (ongeveer)
Gewicht: 3,4 KG
Volume: 39L

Medium specificaties:
Buitenafmetingen: 65x45x27 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 59x41x27 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,3 KG
Volume: 66L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x51x30 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 70x48x30 cm (bij benadering)
Gewicht: 4,9 kg
Volume: 103L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Vandaag de dag leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zilver
Gewicht van het product: 4.9 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 51 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 51 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 77 cm
Maat Koffers: large_75cm_and_plus_height
Liters: Meer dan 50L

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou