WOOOD

Esma Bijzettafel - MDF - Multikleur - 41x41x41

– Bijzettafel met stijlvol design– MDF tafelblad en essenhouten poten– Verkrijgbaar in twee formaten– H 41 cm x B 41 cm x D 41 cmDe stijlvolle Esma bijzettafel, uit de WOOOD collectie, is herkenbaar aan het eenvoudige ontwerp en het opvallende kleurgebruik. De opstaande rand zorgt voor een speels effect en de veiligheid van je drinkglas. De Esma bijzettafel is herkenbaar aan de tijdloze uitstraling en trendvol design.MateriaalHet tafelblad van de Esma is vervaardigd uit sterk MDF, de poten zijn gevormd uit essenhout. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.AfmetingenDe Esma bijzettafel heeft een hoogte, breedte en diepte van 41 cm. De poten zijn 38 cm hoog. De tafelrand steekt 2 cm boven het tafelblad uit. Het tafeltje weegt iets meer dan één kilo.OnderhoudMDF en behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan essenhout eenvoudig opnieuw behandeld worden. Schuur het hout op tot korrel 180, daarna kan het essenhout goed beschermd worden met een olie, was, lak of beits naar keuze. Onbehandeld essenhout is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.LeveringDe Esma bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage–instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten.
label.item b3bd88e4-e86d-4625-b7d6-45bcc817b234
false
Geen prijs beschikbaar
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Geen prijs beschikbaar

De stijlvolle Esma bijzettafel, uit de WOOOD collectie, is herkenbaar aan het eenvoudige ontwerp en het opvallende kleurgebruik. De opstaande rand zorgt voor een speels effect en de veiligheid van je drinkglas. De Esma bijzettafel is herkenbaar aan de tijdloze uitstraling en trendvol design.
Artikelkenmerken
Bijzettafel met stijlvol design
MDF tafelblad en essenhouten poten
Verkrijgbaar in twee formaten
H 41 cm x B 41 cm x D 41 cm
 
Materiaal
Het tafelblad van de Esma is vervaardigd uit sterk MDF, de poten zijn gevormd uit essenhout. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.
Afmetingen
De Esma bijzettafel heeft een hoogte, breedte en diepte van 41 cm. De poten zijn 38 cm hoog. De tafelrand steekt 2 cm boven het tafelblad uit. Het tafeltje weegt iets meer dan één kilo.
Onderhoud
MDF en behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan essenhout eenvoudig opnieuw behandeld worden. Schuur het hout op tot korrel 180, daarna kan het essenhout goed beschermd worden met een olie, was, lak of beits naar keuze. Onbehandeld essenhout is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.
Levering
De Esma bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage–instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten.
WOOOD
Het Nederlandse merk WOOOD staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD jouw merk. WOOOD kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

Kleur: black|gold
Gewicht van het product: 1.6 kg
Lengte: 41 cm
Product breedte: 41 cm
Breedte: 41 cm
Hoogte: 41 cm
Andere kleur: black/gold
Tafelvorm: Rond
Verlengbaar: false
Type tafel: Bijzettafels