BOSKA

Fondueset Super Cheesy - Kaasvormige Fonduepan - Geel - 1,3 L

Voor 875 gram kaasfondue | Een fondueset als origineel cadeau voor echte kaasliefhebbers
Item No. cb3d1fdb-f998-426d-a0b3-bd38c8d88010

Geniet van heerlijk gesmolten kaas met de Fondueset Super Cheesy van BOSKA. In de kaasvormige fonduepan past 875 gram kaasfondue. Op het onderstel houdt de brander de kaas voor je warm. Zet alvast wat stokbrood, gestoomde groenten en vleeswaren klaar en dippen maar! Met deze fondueset geniet je een avond lang van de lekkerste kaasfondue.

De vuurvaste fonduepan – met een inhoud van 1,3 liter – is zo gevormd dat het op een echte gatenkaas lijkt en is geschikt voor gebruik op het gasfornuis. Het gietijzeren onderstel en de brander houden de kaasfondue voor je warm. De set bevat ook nog zes fonduevorken en twee veilige fondue branders. Ze zijn al gevuld met een brandbare stof, dus je kunt direct beginnen.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Na gebruik mag de fonduepan gewoon de vaatwasser in. Haal een doekje over het onderstel heen en was de fonduevorken met de hand af. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op die Fondueset Super Cheesy van BOSKA. Zo kun je nog jarenlang de lekkerste kaasfondue eten.>

Product breedte: 200 mm
Kleur: black|yellow
Hoogte van het product: 160 mm