Sweet Collections

Icon - Sweet Collections Schoudertas voor diabetes

ICON – Schoudertas voor diabetes
Item No. 52acb643-b618-4769-887a-3d586c492491
Kleur
Maat

Chique diabetes Schoudertas
In deze chique en praktische schoudertas neem je alle diabetes spullen voor je dagelijkse routine stijlvol mee. Dankzij de diverse opbergvakken kun je jouw verzorgingsproducten en medische benodigdheden moeiteloos en veilig opbergen. De luxe tas is gedetailleerd afgewerkt en gemaakt van gewaxt rundleder.

De schoudertas heeft een ruim opbergvak afsluitbaar met een rits voor je dagelijkse diabetes spullen. Met behulp van de stevige elastieken berg je eenvoudig je prikpen en glucosemeter op. Zo kun je op elk gewenst moment je bloedsuikerspiegel controleren. Ook voor tabletten, reservenaalden en glucosestrips is voldoende ruimte. De gebruikte teststrips berg je subtiel op in het afsluitbare opbergvakje van gaas. Je hoeft geen extra medicijntasje aan te schaffen, want in deze tas kun je jouw spullen overzichtelijk ordenen. De tas biedt ruimte genoeg om de diabetes benodigdheden, die je regelmatig nodig hebt, mee te nemen.

Deze multifunctionele schoudertas heeft niet alleen plek voor je diabetes benodigdheden maar biedt eveneens ruimte voor andere dagelijkse spulletjes. Zo ga je natuurlijk niet de deur uit zonder je telefoon, sleutels en bankpasjes.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 400 gr
Lengte van het product: 19 cm
Product breedte: 6 cm
Kleur: camel
Hoogte van het product: 13 cm
Maat: small

Meer voor jou