Eminent Gold

Jetstream Handbagage Koffer 4 Wielen Zwart

De stevige aluminium buitenkant van de Jetstream by Eminent ontmoet een georganiseerd interieur om de perfecte reisgenoot te creëren. Het harde frame biedt de beste duurzaamheid in zijn klasse en is compleet met versterkte hoekbescherming en een ritssluiting zonder ritssluiting. De exclusieve, TSA–goedgekeurde DiscTech–combinatiesloten van Eminent houden je spullen extra veilig. Voor ultieme veelzijdigheid bij het inpakken heeft het interieur meerdere compartimenten, ritsvakken en verwijderbare hangende organizers.
label.item c45e5944-a863-4c7f-bb53-7d46b3d41a1f
false
Kleur
Maat Koffers

De Jetstream–koffer van Eminent is ontworpen voor reizigers die veiligheid of organisatie niet willen opofferen. Het harde frame is gemaakt van 100% aluminium, compleet met extra hoekbescherming om deuken door ruw gebruik te voorkomen. Ritsbeschadigingen behoren tot het verleden dankzij de ritssluitingloze aluminium sluiting, die de duurzaamheid drastisch verhoogt. De koffer glijdt geruisloos over vier 360° dubbele spinnerwielen met een uniek turbinedesign. De meertraps, aluminium telescopische handgreep ondersteunt ergonomische navigatie door de terminal, terwijl een zijhandgreep het instappen gemakkelijk maakt. Het wordt beveiligd door twee TSA–goedgekeurde, gepatenteerde DiscTech–combinatiesloten, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Eminent en ervoor zorgen dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. Het veelzijdige interieur van de Jetstream zorgt voor ultieme organisatie. Naast twee grote compartimenten, bevat het twee verwijderbare hangende compartimenten met meerdere gaasvakken, zodat je snel je spullen kunt opbergen en erbij kunt zodra je op je bestemming aankomt. Een van de uitneembare vakken heeft aan de achterkant een ophanghaakje, te gebruiken voor je toilettas of opbergtas. Elk binnenvak is voorzien van verstelbare pakriemen die ervoor zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of het vak vol is.

De Jetstream is er in drie formaten: Small, Medium en Large.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Large voldoet aan de incheckeisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen (158 cm L+B+H). Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 55x38x23 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 47x35x23 cm (ongeveer)
Gewicht: 3,1 kg
Volume: 40L

Medium specificaties:
Buitenafmetingen: 66x45x27 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 59x41x27 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,0 KG
Volume: 68L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x52x29 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 70x48x31 cm (bij benadering)
Gewicht: 4,7 kg
Volume: 106L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Vandaag de dag leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 3.1 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen), Kajuit Bagage
Number of Wheels: 40.0
Lengte: 38 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 38 cm
Breedte: 23 cm
Hoogte: 55 cm
Maat Koffers: cabin_up_to_56cm_height

Meer voor jou