Eminent

Kapstadt Expandable Handbagage Koffer 4 Wielen Zwart

Zeg vaarwel tegen je zorgen over voldoende ruimte in je bagage. De Kapstadt Expandable koffer van Eminent is al meer dan 25 jaar een bestseller in Europa – en met een goede reden. Het slimme, uitbreidbare ontwerp zorgt voor een extra 4 cm diepte, waardoor je tot 19% meer volume kunt inpakken. Met zijn duurzame maar lichte buitenkant, georganiseerd en veilig interieur, ergonomische handgrepen en 360° spinnerwielen is hij geschikt voor zelfs de meest veeleisende reiziger.
label.item f8925a36-ad4a-4e8d-8aef-7dea1f4b0aef
false
Kleur
Maat Koffers

Maak je nooit meer zorgen over genoeg ruimte in je bagage met de Eminent Kapstadt Expandable koffer. De klassieke look ontmoet ultieme veelzijdigheid dankzij een uitbreidbaar ontwerp, waardoor je tot 19% meer volume kunt inpakken. De koffer is voorzien van een extra ritssluiting, waardoor de diepte met 4 cm wordt vergroot. Ongeëvenaarde duurzaamheid en ergonomische details verhogen uw reisdagervaring. De ultraduurzame harde schaal van 100% Makrolon® polycarbonaat is bestand tegen krassen en blijft jarenlang fris. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. Het is beveiligd met een TSA–goedgekeurd combinatieslot, wat betekent dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. De extra hoge telescopische handgreep kan tot 120 cm worden uitgeschoven, waardoor ergonomische verplaatsingen op de luchthaven of het treinstation worden ondersteund. Zijhandgrepen en een lichtgewicht schaalontwerp maken het instappen gemakkelijk. Georganiseerd inpakken is eenvoudig dankzij de twee grote binnenvakken, elk uitgerust met verstelbare pakriemen en scheidingswanden met ritssluiting om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of de koffer vol is of niet. Kleinere items hebben een speciale ruimte in een van de twee kleine tussenvakken en in de binnenzak.

De Kapstadt Expandable is er in drie formaten: Small, Medium en Large.
De Small Kapstadt Expandable voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij. De Medium en Large Kapstadt Expandable bieden onder de grootste capaciteit in hun grootteklassen.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 55x40x23/27 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 48x38x23/27 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,8 KG
Volume: 47/56L

Medium specificaties:
Buitenafmetingen: 65x45x28/32 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 59x43x28/32 cm (ongeveer )
Gewicht: 3,7 KG
Volume: 77/89L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x51x32/36 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 71x49x32/36 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,5 KG
Volume: 120/135L

Eminent is een familiebedrijf dat met trots de hoogste kwaliteit bagage sinds 1979. Vandaag leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 2.8 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen), Kajuit Bagage
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 38 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 38 cm
Breedte: 23 cm
Hoogte: 49 cm
Maat Koffers: cabin_up_to_56cm_height
Liters: 50L

Meer voor jou