Finsbury

Leren Richelieu VITO

Item No. a073abae-b8e2-497d-adb6-3d89e8ae1f1d
Vanaf
€ 168,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 168,00


De Richelieu VITO ZWART is een model uit de collectie Latina One–cut met zes vetergaatjes. De schoen heeft een lange vorm en een bewerkte neus.

Ook verkrijgbaar in gepatineerd grijs.

Productgegevens:
Richelieu met 6 vetergaatjes, spitse bewerkte neus, instapper, Blake–stiksel
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% leer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer

Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen
regelmatig onderhoud voor een lange levensduur. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Leer
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder

You might also like