Sevira Kids

Mijn eerste babydeken Sidonia

label.item 15062677-609e-426f-b16f-38d732717087
false
Kleur
Sizes and Age Babys Bedroom

Een deken met een landelijke uitstraling om baby in zachtheid te wikkelen!
Met dit zachte en lichte dekentje kan baby zich in een zacht nestje nestelen dankzij de binnenkant van katoengaas. Hij is nomadisch, maakt het dagelijks leven gemakkelijker en kan overal worden meegenomen waar uw kleintje het nodig heeft om te slapen.
De Sidonia–collectie met zijn schattige ganzen, met zijn minimalistische print en warme kleuren, brengt zachtheid en comfort in het dagelijkse leven van de baby.
Het kan in vele situaties worden gebruikt, als een knusse speelmat voor baby, als plaid om uw kind warm te houden tijdens wandelingen of als sprei om een rustgevende en cocooning sfeer te creëren in baby's wereld.

Om meer te weten te komen over Ma première couverture Sidonia, made in France :
Afmetingen: 70 x 100 cm
Multifunctioneel: deken, plaid, accentkleed of sprei.
100% Oeko–Tex gecertificeerd katoen / Gesiliconiseerde holle vezel vulling Oeko–Tex
Kortsluiting: Alles vindt plaats in onze Sevira Kids ateliers in Frankrijk, in Compiègne, om een optimale fabricage te garanderen en het behoud van de Franse knowhow te ondersteunen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te beperken.

Gemaakt in Frankrijk door Sevira Kids :
Sevira Kids, een jong Frans merk gespecialiseerd in kinderopvang, wil comfort bieden aan zowel kinderen als ouders door traditie en innovatie te combineren. Tegenwoordig vertrouwt Sevira Kids op de ervaring van haar klanten en de kwaliteit van haar materialen om voortdurend producten en collecties te creëren die op het scherpst van de snede zijn.

Kleur: white|lightBeige|yellow

Zouden deze artikelen er ook bij passen?