Sweet Collections

Mint - Sweet Collections Hand / Schoudertas voor diabetes

MINT – Hand / Schoudertas voor diabetes
Item No. 163f129f-7e46-4567-9ac8-07a6a2d9db46
Kleur
Maat

Deze elegante diabetes handtas van Sweet Collections is fashionable en praktisch tegelijk. De handtas is gemaakt van hoogwaardig rundleer en voorzien van een slimme etui speciaal ontworpen voor het makkelijk en veilig opbergen van jouw diabetes benodigdheden. Zo neem je elke dag makkelijk je teststrips, insuline en glucagon mee.
De handige elastieken aan de binnenzijde van de etui bieden opbergruimte voor bijvoorbeeld je prikpen en insulinepen. Je hoeft niet meer in je tas te zoeken naar je diabetes benodigdheden, voortaan vind je meteen alles wat je nodig hebt. Naast een slimme etui biedt de tas nog voldoende opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld een telefoon, make–up, portemonnee en sleutels. Aan de achterzijde heeft de handtas nog een extra vakje voorzien van een ritssluiting. Zo blijven al jouw benodigdheden veilig opgeborgen.
Met deze handtas die je ook als schoudertas kunt dragen, kom je stijlvol voor de dag en heb je voldoende opbergruimte voor alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse ritme. Door de verstelbare schouderriem is deze handtas zeer comfortabel te dragen. Ideaal voor een dagje shoppen of een weekendje weg, maar ook erg praktisch voor naar je werk of naar school.
Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren, zodat je deze handtas volledig kunt afstemmen op jouw outfit. Voortaan hoef je geen medisch tasje meer mee te nemen. Je bergt al je benodigdheden netjes en eenvoudig op in deze prachtige handtas.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 1270 Gr
Lengte van het product: 30 cm
Product breedte: 12 cm
Kleur: red
Hoogte van het product: 26 cm
Maat: large

Meer voor jou