Eminent

Move Air NEO Handbagage Koffer 4 Wielen Zwart

Eminent's Move Air NEO is al 20 jaar verkozen tot de meest populaire bagage–aankoop van Skyscanner. Met details zoals een robuuste schaal, extra hoekbescherming en tot 30% hogere capaciteit, is het gemakkelijk te zien waarom. De harde schaal is gemaakt van een sterk, in Duitsland gemaakt Makrolon® polycarbonaat materiaal, waardoor het zeer flexibel is om breuk te voorkomen. De Move Air NEO overleefde zelfs de ultieme uitdaging van Skyscanner: testers lieten er een auto op vallen en de filmploeg kon daarna de koffer gebruiken om hun apparatuur veilig terug naar de studio te vervoeren.
label.item 7c09340a-33de-47d7-85cc-77f160aaa8f9
false
Kleur
Maat Koffers

De Move Air NEO van Eminent is ontworpen voor ultieme duurzaamheid. Al 20 jaar verkozen tot de meest populaire bagage van Skyscanner, zijn intense kracht en extra capaciteit maken het de perfecte keuze voor gemoedsrust tijdens het reizen. De harde schaal is gemaakt van 100% Makrolon®–polycarbonaat, dat de nodige flexibiliteit biedt om bestand te zijn tegen hoge schokken door ruw gebruik. Extra bescherming bedekt de hoeken en beschermt de schaal waar deze het meest kwetsbaar is. De koffer glijdt gemakkelijk op vier 360° dubbele spinnerwielen. Een meertraps, verstelbare telescopische handgreep maakt het gemakkelijk om door de luchthaven of het treinstation te manoeuvreren, terwijl een zijhandgreep het instappen een fluitje van een cent maakt. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen beschermd blijven, zelfs tijdens internationale reizen. U kunt tot 30% meer inpakken dankzij een extra capaciteit en een eenvoudig ontworpen interieur. Het interieur herbergt twee grote compartimenten, elk compleet met een gaasverdeler met ritssluiting en verstelbare pakriemen om alles op zijn plaats te houden, ongeacht of de koffer vol is.

De Move Air NEO is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 58x41x26,5 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 52x38x25 cm (ongeveer)
Gewicht: 3,3 KG
Volume: 50L

Medium specificaties:
Buitenafmetingen: 69x48x28 cm ( inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 64x47x28 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,3 KG
Volume: 85L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 81,5x56x34 cm (inclusief wielen en handvatten)
Binnenafmetingen: 75x52x32 cm (ongeveer)
Gewicht: 5,2 KG
Volume: 125L

Eminent is een familiebedrijf merk dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Vandaag de dag leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zwart
Gewicht van het product: 3.3 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen), Kajuit Bagage
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 41 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 41 cm
Breedte: 26.5 cm
Hoogte: 58 cm
Maat Koffers: cabin_up_to_56cm_height
Liters: 50L

Meer voor jou