Eminent Gold

Nostalgia Grote Koffer 4 Wielen Zilver

Retro ontmoet luxe met de Nostalgia–koffer van Eminent. Deze lijn combineert een vintage–geïnspireerde esthetiek met modern gemak en betrouwbaarheid. De klassieke kleuren, metallic contrasten en leerachtige accenten zijn een knipoog naar het verleden, terwijl de harde schaal van 100% Makrolon® Polycarbonaat maximale bescherming en duurzaamheid biedt. Het doordacht ontworpen interieur beschikt over speciale details, waaronder een waterdichte tas en meerdere organizers.
label.item 519644f1-2b4d-4c68-8338-e1f7fecabbd4
false
€ 197,00
Prijs verlaagd van € 241,00 Naar
Kleur
Maat Koffers
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
€ 197,00
Prijs verlaagd van € 241,00 Naar

Ze maken ze niet meer zoals vroeger – vandaag maken ze ze beter. De Nostalgia–koffer van Eminent combineert de chique, retro–esthetiek van vintage koffers met de ongeëvenaarde bescherming en functionaliteit die klanten van Eminent gewend zijn. De harde buitenkant is gemaakt van 100% Makrolon®–polycarbonaat en combineert een hoge mate van stevigheid met de flexibiliteit die nodig is om de hoge impact van ruw gebruik te weerstaan. De verstelbare, meertraps telescopische handgreep maakt hem gemakkelijk te manoeuvreren. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. De Nostalgia is voorzien van een luxe interieur om je georganiseerd te houden. Er zijn twee royale binnenvakken, elk bedekt met een scheidingswand en twee grote vakken met ritssluiting, waarvan er één is ontworpen voor natte voorwerpen. Verstelbare pakriemen aan één kant zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of het vak vol is. Een kleine binnenzak houdt kleinere spullen georganiseerd. Een losstaand, waterdicht ritszakje is inbegrepen, de perfecte oplossing voor het handig verpakken van vloeistoffen en cosmetica.

De Nostalgia is er in drie formaten: Small, Medium en Large.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij. De Large biedt een van de grootste in zijn categorie.

Specificaties Small:
Buitenafmetingen: 55x37x23 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 48x36x23 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,5 KG
Volume: 43L

Medium Specificaties:
Buitenafmetingen: 66x46x28 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 60x44x28 cm ( bij benadering)
Gewicht: 3,6 KG
Volume: 73L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 78x52x34 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 72x52x34 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,8 KG
Volume: 123L

Eminent is een merk in familiebezit dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. leveren meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zilver
Gewicht van het product: 4.8 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 54 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 54 cm
Breedte: 34 cm
Hoogte: 78 cm
Maat Koffers: large_75cm_and_plus_height
Liters: Meer dan 50L

Meer voor jou