Bemini

Parklegger Pady softy + terry

Item No. b9957f0c-721a-4395-ba49-1b5a7349d192
false
Kleur

Met deze zachte, fluffy en omkeerbare mat voelt de baby zich altijd comfortabel en veilig in zijn box. De speelmat is onmisbaar om de baby te helpen zich te ontplooien en zijn motoriek te ontwikkelen. Met zijn eenvoudige en tijdloze vormgeving ideaal voor al het speelgoed en gekleurde spulletjes van de baby.
Het perfecte geschenk bij de geboorte.   

Het boxkleed moet comfortabel zijn en aangepast aan de grootte.


Een voldoende grote ruimte bevordert de ontwikkeling van de baby, zijn beheersing van de ruimte en de ontwikkeling van zijn motoriek, bijvoorbeeld: versterking van de nek– en schouderspieren door de baby op zijn buik te leggen, leren rollen en kruipen in alle veiligheid, enz. Het stelt baby ook in staat om, in alle veiligheid, een autonomie en onafhankelijkheid te verwerven die zijn verbeelding zal stimuleren. Dik en zacht, het zal de valpartijen en tuimelingen van kleine avonturiers opvangen!


Multifunctioneel, kan het worden gebruikt als een vloermatras om alle kostbare momenten van het gezinsleven te verwelkomen. Onze boxkleed en boxomranders zijn omkeerbaar en verkrijgbaar in een reeks decoratieve en trendy kleuren die bij uw interieur passen.

De sterren op groot formaat hebben een uniek grafisch ontwerp en geven een persoonlijke toets aan de babybox. De zachte en soepele microvezel staat garant voor warm en knus comfort. De badstof aan de andere zijde maakt hem geschikt voor wanneer het warmer is.
Deze zachte cocon met gewatteerde afwerking garandeert een optimaal welbehagen.


Dimensies: 75x95cm

Kleur: Roze
Andere kleur: Little stars print grizou

Meer voor jou