WOOOD

Plantenstandaard Enid - Hout - Walnoot - 80x24x24

Enid Plantenstandaard Hout Walnoot
label.item 60806894-91aa-4702-90c2-7b1305d0fc05
false

Artikelkenmerken
Robuuste zuil
Houten plantenstandaard
Afgewerkt in walnoothoutfineer
H 80 cm x B 24 cm x D 24 cm
De Enid plantenstandaard komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. Enid is een royale, robuuste zuil met een eenvoudig design. Het gladde houtwerk is afgewerkt met walnoothoutfineer, zo voegt Enid zich gemakkelijk in diverse interieurstijlen van bohemian tot japandi.
Materiaal
Notenhout fineer wordt gekenmerkt door zijn warme bruintint en zichtbare, doorgaans rechte nerftekening. De items uit onze collecties zijn bekleed met een notenhout fineer, deze stroken worden verlijmd op een gladde houtsoort en afgewerkt met een transparante, beschermende coating.
Afmetingen
Hoogte: 80 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 24 cm
Draaggewicht: 10 kg
Gewicht: 7 kg
Onderhoud
Behandeld notenhout fineer is eenvoudig te reinigen met een lichtvochtige, schone doek. Nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat. Notenhout staat erom bekend redelijk kwetsbaar te zijn en te verkleuren bij aanraking met ijzer. Hierom is het afgeraden om notenhouten meubelen buiten te plaatsen. Notenhout fineer vereist geen (her)behandeling.
Levering
De plantentafel wordt in één pakket, volledig gemonteerd geleverd. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Wanneer de zuil tegen de wand geplaatst wordt is het aangeraden om valpreventie te bevestigen, dit om ongelukken te voorkomen.

Kleur: Bruin
Gewicht van het product: 7 kg
Lengte: 24 cm
Woonstijl: Industrieel
Product breedte: 24 cm
Breedte: 24 cm
Materiaal: Hout
Hoogte: 80 cm
Andere kleur: walnut

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou