ESSIX

Première - Hoeslaken in perkal katoen, omslag van 30 cm 90x220

Première wordt gemaakt in Frankrijk en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, voor elk wat wils.
label.item 87fa4699-5a1a-41e4-9c5a-611c3dc98aed
false
Kleur
Afmetingen hoeslakens

Treed een andere wereld binnen en laat de geest en de zintuigen op reis gaan. Dat stelt Essix voor met zijn kleurrijke verhalen die onze mooie slaapkamers al meer dan 60 jaar verfraaien. Dankzij een creativiteit die voortdurend wordt vernieuwd, biedt Essix zijn klanten een uitstekende prijs–kwaliteit verhouding, gevoel voor detail en het evenwicht tussen actuele en tijdloze modellen.

Première wordt volledig in Frankrijk gemaakt en is voor ons een gelegenheid om de historische expertise van onze werkplaats in Noord–Frankrijk te laten zien. Het is gemaakt van perkal katoen en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren voor elke smaak. Een goed basisproduct van goede kwaliteit dat lang meegaat en kan worden gecombineerd in een mix en match of een gedurfde combinatie.

Het hoeslaken heeft een omslag van 30 cm voor een standaard matras.

Voordelen van de stof: perkal katoen is zowel zacht als duurzaam. Deze frisse lichte lakens zijn in elk seizoen ideaal. Perkal katoen is ademend. In de warme zomermaanden zult u deze stof zeker op prijs stellen. Deze stof absorbeert het vocht. Als u het 's nachts gauw warm hebt, kies dan bij voorkeur voor perkal katoen.

Onderhoudsadviezen:

Wasbaar op 60 °C

Drogen op normale temperatuur

Strijken op een maximale temperatuur van 200 °C

Kleur: lightGrey|silver
Andere kleur: Basaltgrijs