WOOOD

Ronde Eettafel Damon - Fiber Clay - Wit - 76x100x10

Damon Eettafel Betonlook Wit 76Xø100
label.item 07931385-bbd5-4df0-8263-324f0a9e8791
false

Artikelkenmerken
Robuuste, frisse eettafel
Vervaardigd uit betonlook fiber klei
Geschikt voor 4 personen
H 76 x Ø100 cm
Deze robuuste Damon eettafel komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De tafel is gemaakt van betonlook fiber klei met een gekleurde coating. Het compacte formaat van de tafel zorgt voor een luchtige uitstraling en biedt genoeg ruimte voor vier personen!
Materiaal
Fiberclay is een geverfd materiaal met een open structuur. Het materiaal is een samenstelling van glasvezel en klei wat het item zeer sterk maakt. Fiberclay heeft een betonlook maar is opvallen lichtgewicht. Fiberclay is enigszins gevoelig voor direct zonlicht en vocht, wanneer er geen onderhoud gepleegd wordt kan de toplaag beschadigen. Denk hierbij aan vaalheid of vlekjes.
Afmetingen
Hoogte: 76 cm
Diameter: 100 cm
Tafelbladdikte: 4 cm
Pootdikte: Ø 45/28 cm
Draaggewicht: 50 kg
Gewicht: 40 kg
Onderhoud
Voor het optimaal benutten van de levensduur van het fiberclay materiaal adviseren wij het artikel enkel binnenshuis te plaatsen. De beste manier om fiberclay meubelen schoon te maken is door middel van een zachte borstel en een neutraal sopje, het direct verwijderen van vlekken voorkomt permanente aanslag. Een herbehandeling is mogelijk met Polyspray of een beschermlak voor tuinbeelden, dit zal de poriën van het fiberclay dichten en weer geschikt maken voor het dagelijks gebruik.
Levering
Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage–instructie. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

Kleur: Wit
Gewicht van het product: 40 kg
Lengte: 100 cm
Product breedte: 100 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 77 cm
Diameter van het product: 100 cm
Andere kleur: white
Tafelvorm: Rond
Verlengbaar: false
Type tafel: Eettafels

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou