WOOOD

Ronde Eettafel Damon - Fiber Clay - Wit - 76x100x10

– Robuuste, frisse eettafel– Vervaardigd uit betonlook fiber klei– Geschikt voor 4 personen– H 76 x Ø100 cm Deze robuuste Damon eettafel komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De tafel is gemaakt van betonlook fiber klei met een gekleurde coating. Het compacte formaat van de tafel zorgt voor een luchtige uitstraling en biedt genoeg ruimte voor vier personen!MateriaalFiberclay is een geverfd materiaal met een open structuur. Het materiaal is een samenstelling van glasvezel en klei wat het item zeer sterk maakt. Fiberclay heeft een betonlook maar is opvallen lichtgewicht. Fiberclay is enigzins gevoelig voor direct zonlicht en vocht, wanneer er geen onderhoud gepleegd wordt kan de toplaag beschadigen. Denk hierbij aan vaalheid of vlekjes.Afmetingen– Hoogte: 76 cm– Diameter 100 cm– Tafelbladdikte: 4 cm– Pootdikte: Ø 45/28 cm– Draaggewicht: 50 kg– Gewicht: 40 kgOnderhoudVoor het optimaal benutten van de levensduur van het fiberclay materiaal adviseren wij het artikel enkel binnenshuis te plaatsen. De beste manier om fiberclay meubelen schoon te maken is door middel van een zachte borstel en een neutraal sopje, het direct verwijderen van vlekken voorkomt permanente aanslag. Een herbehandeling is mogelijk met Polyspray of een beschermlak voor tuinbeelden, dit zal de poriën van het fiberclay dichten en weer geschikt maken voor het dagelijks gebruik.LeveringDit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage–instructie. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
label.item 07931385-bbd5-4df0-8263-324f0a9e8791
false

Deze robuuste Damon eettafel komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De tafel is gemaakt van betonlook fiber klei met een gekleurde coating. Het compacte formaat van de tafel zorgt voor een luchtige uitstraling en biedt genoeg ruimte voor vier personen!
Artikelkenmerken
Robuuste, frisse eettafel
Vervaardigd uit betonlook fiber klei
Geschikt voor 4 personen
H 76 x Ø100 cm
Materiaal
Fiberclay is een geverfd materiaal met een open structuur. Het materiaal is een samenstelling van glasvezel en klei wat het item zeer sterk maakt. Fiberclay heeft een betonlook maar is opvallen lichtgewicht. Fiberclay is enigzins gevoelig voor direct zonlicht en vocht, wanneer er geen onderhoud gepleegd wordt kan de toplaag beschadigen. Denk hierbij aan vaalheid of vlekjes.
Onderhoud
Voor het optimaal benutten van de levensduur van het fiberclay materiaal adviseren wij het artikel enkel binnenshuis te plaatsen. De beste manier om fiberclay meubelen schoon te maken is door middel van een zachte borstel en een neutraal sopje, het direct verwijderen van vlekken voorkomt permanente aanslag. Een herbehandeling is mogelijk met Polyspray of een beschermlak voor tuinbeelden, dit zal de poriën van het fiberclay dichten en weer geschikt maken voor het dagelijks gebruik.
Levering
Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage–instructie. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
WOOOD Exclusive
Het Nederlandse merk WOOOD Exclusive staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD Exclusive jouw merk. WOOOD Exclusive kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD Exclusive is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

Kleur: Wit
Gewicht van het product: 40 kg
Lengte: 100 cm
Product breedte: 100 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 76 cm
Diameter van het product: 100 cm
Andere kleur: white
Tafelvorm: Rond
Verlengbaar: false
Type tafel: Eettafels

Meer voor jou