Koock Amsterdam

Skillet gietijzer - 30 cm - koekenpan - PFAS vrij - geschikt voor alle warmtebronnen incl. BBQ en inductie

label.item 38614fde-1575-4d98-86ca-b139b8454578
false

Zware kwaliteit (3,5 kg!) gietijzeren skillet of koekenpan met vlakke onderkant waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas en elektra. Uiteraard is deze skillet ook ideaal voor de bbq en open vuur!

Deze robuuste pan van Koock Amsterdam® is van extra zware kwaliteit en met de vlakke onderkant is deze heel stabiel op iedere bbq en fornuis.
Een gietijzeren pan gaat bij goed onderhoud een leven lang mee. Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen. De gietijzeren pannen van Koock worden na het polijsten behandeld met plantaardige olie. De gehele oppervlakte van de pan wordt behandeld met deze olie. Daarna wordt de pan in een grote oven met hoge temperatuur van 1500 ° C gezet om te bakken en een dun laagje te vormen om kortstondige roest te voorkomen en een eerste dunne anti–aanbaklaag aan te maken.
Om de 'anti–aanbaklaag' te verbeteren kan je de pan zelf inbranden en hoe vaker je de pan gebruikt des te beter de laag zal worden. Daarna heb je nauwelijks onderhoud en zal je pan vrijwel alles perfect kunnen bakken.
Er zitten instructies in de doos die uitleggen hoe je de pan het beste kan behandelen om bijvoorbeeld een natuurlijk anti–aanbaklaagje te creëren.
Zware kwaliteit
Vlakke bodem waardoor zeer stabiel
Voorbewerkt gietijzer
Instructies voor gebruik en onderhoud
Prachtige embossing op de onderkant
Met deze robuuste gietijzeren pan van Koock Amsterdam serveer je in een mum van tijd de heerlijkste gerechten van de bbq, kampvuur of thuis uit de keuken.
Er zijn losse deksels te koop voor de 30cm skillet. Zoek aub op: 'Koock Amsterdam deksel'.

Kleur: Meerkleurig
Warmtebron: Induction, Gas, Oven, Keramisch, Elektrisch, Magnetron, Halogeen
Niet-Stok: Ja
Materiaal: Gietijzer
Type Pannen: Koekenpannen

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Meer voor jou