Sevira Kids

Speelmatten speelmatten Safari

label.item 44ba6cc8-0c6b-4432-a2da-134c2ec632c0
false

LAATSTE INNOVATIE: Een grote, veilige, modulaire en gezellige speelruimte voor baby in topkwaliteit!
De volledig gewatteerde speelmat biedt een comfortabele basis voor baby. Met een diameter van 125 cm en een hoogte van 14 cm is de speelmat ideaal om uw kind een veilige speelruimte te bieden en tegelijkertijd de kamer van uw kind op te fleuren. Uw kind kan de wereld verkennen en zijn zintuigen ontwikkelen.
Een echte moderne speelplaats, waarvan u de hoogte kunt aanpassen aan uw behoeften, het biedt een klein paradijselijk hoekje voor uw kind om te spelen, te lezen en zich de wereld voor te stellen. Deze trendy en moderne cocon is omkeerbaar zodat u naar wens van kant kunt wisselen!
Het delicate en kleurrijke ontwerp uit de Safari–collectie zal u verliefd maken! Uw kind zal dol zijn op het Safari tapijt met de mooie dieren– en palmboomprints aan de ene kant en een zachte amandelgroene fluwelen stof aan de andere kant. Ideaal voor grote avonturen en om uren te spelen in zijn schattige box.
Een gemengd model met tropische motieven, synoniem voor ontsnappen: een echte uitnodiging om te reizen!

Dit unieke 3–in–1 speelkleed zal de attractie van het huis zijn!
– Babymat: de ronde babymat heeft een trekkoord (onbereikbaar voor het kind) om de veiligheidsranden te verhogen en zo de mat aan uw behoeften aan te passen. Cocooning effect gegarandeerd!
– Kinderspeelplaats: transformeer uw mat naarmate uw kind groeit, deze speelmat kan worden vergroot tot een speelplaats die zeer gewaardeerd wordt door kinderen die zowel veilig blijven als vrij kunnen bewegen.
– Omkeerbare mat: verander van kant naar wens met deze zachte omkeerbare kindermat!

Een geweldig cadeau–idee waar de hele familie zeker van zal houden. Een origineel geschenk dat zowel jonge als oude kinderen zal bevallen.
Ontdek onze volledige Safari–collectie.
Gemaakt in Europa

Afmetingen: open mat, diameter 125 cm en hoogte 10 cm / gesloten mat, diameter 125 cm en hoogte 14 cm

Kleur: Meerkleurig

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou