Finsbury

Suède Richelieu DIPLOMAT

Item No. 57a76101-ffcb-49c6-be8e-cbaf12e07749
Vanaf
€ 240,00
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 240,00

De Diplomat van suède kalfsleer is een Richelieu met een aangeknipte, doorgestikte neus. De versieringen bieden een moderner alternatief voor de traditionele Richelieu. De hooggesloten veter en 5 vetergaatjes zorgen voor optimale ondersteuning van de voet in de schoen. Het Franse leer, bekend om zijn weerstand en zijn comfort, staat garant voor dagelijks gemak. Wij raden aan om uw schoenen af te wisselen en nooit twee dagen achtereen hetzelfde paar te dragen.

Het suède kalfsleer geeft uw look een casual uitstraling, ideaal voor het weekend onder een jeans of een chino.

Productgegevens:
Richelieu met 5 vetergaatjes
Bewerkte rechte neus
Veters
Goodyear–gestikt
Gedetailleerde samenstelling:
– Schacht: 100% suède kalfsleer
– Voering en binnenzool: 100% leer
– Buitenzool: 100% leer
Onderhoud:

Finsbury–schoenen vereisen regelmatig onderhoud als u er optimaal van wilt profiteren. Een paar belangrijke regels die u moet toepassen:
1. Het belang van schoenspanners: schoenspanners worden terecht hangers van schoenen genoemd. Ze moeten stelselmatig voor al uw schoenen gebruikt worden. Ze drogen het leer door vocht uit de schoen op te nemen, minimaliseren lelijke plooien door het lopen en behouden de vorm van de schoen door het leer na een lange dag op te spannen.
2. De voordelen van regelmatig poetsen: omdat leer een levend materiaal is, moet het regelmatig gehydrateerd worden om het soepel maar ook waterdicht te houden en een lange levensduur te garanderen. Schoenen moeten om de vier à vijf maal dragen gepoetst worden. Dat betekent dat u uw schoenen gemiddeld ongeveer twee à drie maal per maand zult poetsen, of elke week als u slechts twee of drie paar bezit. Vergeet ook niet om uw schoenen om de twee weken in te wrijven met crème om het leer te voeden.
3. Onderhoud van de zolen: Wij raden u aan om een rubberen loopzool onder uw zool te laten zetten. Maar let op, u mag nooit een loopzool onder een nieuwe schoen laten zetten. U moet deze vooraf een keer of tien dragen om ze goed soepel te maken.

Maatadvies: Kies uw gebruikelijke schoenmaat.

Finsbury is de Franse specialist van luxe Goodyear– en Blake–gestikte schoenen: boots, mocassins, Richelieus, Derby's, met gesp(en) of sneakers, iedereen vindt wel een model naar zijn smaak.

Upper Material: Suede
Product weight - value: 1.4
Binnenmateriaal: Leder
Zoolmateriaal: Leder
Gewicht van het product - eenheid: Kg