WOOOD

Tablo X-Poot 1 Stuks - Metaal - Zwart - 72x79x10

Item No. 273f737f-0153-4696-ad11-d9d4eeb99d4f
false

– Tafelpoot met moderne uitstraling
– Vervaardigd uit metaal met een matzwarte poedercoating
– Onderdeel van de WOOOD Tablo–serie
– H 72 cm x B 79 cm x D 10 cm

Creëer jouw ideale eethoek met de elementen uit de Tablo serie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. Tablo heeft vele combinatie mogelijkheden en diverse afmetingen beschikbaar om jouw eethoek precies passend in te richten. Kies bijvoorbeeld voor deze x–poot voor een stoere, industriële uitstraling.

Materiaal
Het metaal uit onze collecties kent diverse afwerkingen, zoals: een poedercoating en messing/antique brass. Een poedercoating zorgt voor een luxueuze matte uitstraling en beschermt het metaal levenslang. Een poedercoating is een lak welke met behulp van hoge temperaturen aan het metaal gehecht wordt.

Afmetingen
– Hoogte: 72 cm
– Breedte: 79 cm
– Diepte: 10 cm
– Gewicht: 6,2 kg
– Draaggewicht: 50 kg

Onderhoud
Al onze metalen uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Mocht het metaal beschadigd zijn, raadpleeg dan een gespecialiseerde verfzaak. Behandeld metaal is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.

Levering
De Tablo poot wordt in één pakket geleverd, per stuk. De tafelpoot is te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage–instructie.

Kleur: Meerkleurig
Gewicht van het product: 6.2 kg
Lengte: 10 cm
Product breedte: 79 cm
Breedte: 79 cm
Hoogte: 72 cm
Tafelvorm: Rechthoekig
Verlengbaar: false