Sweet Collections

Tampa - Sweet Collections Schoudertas voor diabetes

TAMPA – Schoudertas voor diabetes
Item No. f618887b-82e9-40a1-a4c1-d995dccd8566
Kleur
Maat

Deze stijlvolle diabetes tas is prachtig om te zien en zeer praktisch in gebruik. De tas is ingedeeld in verschillende opbergvakken, met een apart vak voor jouw diabetes spullen. Deze schoudertas van Sweet Collections is gemaakt van hoogwaardig rundleer en voorzien van een verborgen magneetsluiting. De tas is beschikbaar in vier verschillende kleuren.
De schoudertas bestaat uit twee compartimenten met verschillende opbergvakjes. Elk deel biedt extra ruimte voor het opbergen van jouw diabetes spullen. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het opbergen van lancetten, pennaalden en teststrips. Door de slimme elastische banden kan je jouw bloedglucosemeter en insulinepen veilig opbergen en blijven ze op hun plek.
De tas heeft genoeg ruimte voor andere spullen zoals uw portemonnee, telefoon en sleutels. De schoudertas beschikt over een handige sleutelhanger waardoor je je sleutels nooit meer kwijt raakt. Daarnaast beschikt deze tas over een apart telefoovak. Met de verstelbare afneembare schouderriem kun je de tas perfect naar wens afstellen. Met deze tas draag je altijd al je belangrijke spullen op een stijlvolle manier bij je.
Sweet Collections
Sweet Collections helpt diabetespatiënten met modieuze leren accessoires. Praktisch in gebruik en stijlvol om te dragen. Onze betrokken designers vertalen de wensen van diabetespatiënten in functionele tassen en etuis. Stuk voor stuk met liefde geproduceerd van de beste materialen en de fijnste leersoorten. Sweet Collections is onderdeel van H.J. de Rooy Lederwaren. Een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 met groot vakmanschap lederwaren produceert. Als actiepartner van het Diabetes Fonds ondersteunen wij het onderzoek naar een betere behandeling en genezing van Diabetes type 1. Zo maakt Sweet Collections het leven met diabetes een stuk aangenamer.

Gewicht van het product: 600 gr
Lengte van het product: 23 cm
Product breedte: 6 cm
Kleur: camel
Hoogte van het product: 17 cm
Maat: small

Meer voor jou