Kitikate

Vestje van 100% biologisch katoen Kevin

label.item 76cffaaf-6057-4d9f-aa1f-1d3bc48b1952
false
€ 29,99
Kleur
Maat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
€ 29,99

Een mooi en elegant grijs katoenen vestje, een tijdloos stuk dat zowel comfortabel als gezond is en waar je van zult houden. Charmant en delicaat, dit vestje van zacht katoen met knopen met houteffect en gerolde details aan de rand is een must–have voor de eerste garderobe van uw baby!
Een grijs gevlekt vestje van 100% biologisch katoen garandeert zachtheid en respect voor de kwetsbare huid van uw kind. Dit fijn gebreide babyvestje bevat geen acryl of polyester, zodat alleen de absorberende en thermoregulerende eigenschappen van katoen behouden blijven.
Gemaakt van GOTS* gecertificeerd biologisch katoen, garandeert de katoenen bodywarmer ideaal comfort voor uw baby en respect voor zijn zachte en tere huid. Het welzijn van pasgeborenen hangt af van comfortabele en ademende kleding. Niets is gezonder dan gecertificeerd biologisch katoen voor het milieu en voor de baby!

*Het GOTS–label (Global Organic Textile Standard): deze certificering garandeert dat het productieproces in elke fase streng wordt gecontroleerd en gecertificeerd vrij is van chemicaliën, voor het respect van het milieu en de consument.
Samenstelling: 100% biologisch katoen gecertificeerd door GOTS (Global Organic Textile Standard).
Wassen: 30°C

Beschikbaar in verschillende maten:
– 62 (3 – 6 maanden)
– 68 (6 – 9 maanden)
– 74 (9 – 12 maanden)
– 80 (12 – 18 maanden)

Een mooi, praktisch en nuttig geboortecadeau dat het hele gezin zeker zal bevallen.
Ontdek onze talrijke collecties GOTS* (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde kleding in biologisch katoen. Essentiële modellen voor de eerste kleedkamer van de baby, gemakkelijk en praktisch voor het verschonen.
Belangrijke opmerking: Comfort boven alles! Voor een langer gebruik en een maat die beter is aangepast aan alle morfologieën, passen onze kledingcollecties groter.

Geslacht: Unisex
Compositie: Katoen

Meer voor jou