Probeetle by Eminent

Voyager VII Grote Koffer 4 Wielen Zilver

De Voyager VII koffer van Probeetle by Eminent biedt de perfecte mix van eenvoud en kwaliteit in een lichtgewicht ontwerp. De gestroomlijnde esthetiek begint met een 100% Makrolon® polycarbonaat harde schaal die krasbestendig is en jarenlang fris blijft. Een eenvoudig interieur houdt je spullen georganiseerd tijdens je avontuur. Elke maat in de collectie past perfect in de volgende, waardoor je je opbergruimte thuis maximaliseert.
label.item 9fdc2ed8-c909-4af1-9189-610aff16c9c9
false
Kleur
Maat Koffers

Reizen wordt eenvoudig gemaakt met de Voyager VII koffer van Probeetle by Eminent. Het ultralichte frame is 20–30% lichter, wat betekent dat je de flexibiliteit hebt om in te pakken wat je nodig hebt zonder te worden belast op je reisdag. De krasbestendige harde schaal is gemaakt van 100% Makrolon®–polycarbonaat en combineert een hoge mate van stevigheid met de flexibiliteit die nodig is om de hoge impact van ruw gebruik te weerstaan. De koffer glijdt geruisloos op vier 360° dubbele spinnerwielen. Dankzij de meertraps aluminium telescopische handgreep kan hij gemakkelijk over elk oppervlak worden gemanoeuvreerd. Het is beveiligd met een geïntegreerd, TSA–goedgekeurd combinatieslot, dat ervoor zorgt dat uw bezittingen veilig zijn, zelfs tijdens internationale reizen. Organiseren is eenvoudig dankzij twee grote binnenvakken, elk uitgerust met verstelbare pakriemen om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ongeacht of de koffer vol is. Een gaasverdeler met ritssluiting zorgt voor extra organisatie. Kleine items hebben een speciale ruimte in het kleine binnenvak met ritssluiting.

De Voyager VII is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. De Voyager VII set van drie kan in elkaar worden genest voor opslag, waardoor u thuis waardevolle ruimte bespaart als u niet op reis bent.
De Small voldoet aan de cabinevereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Large voldoet aan de incheckeisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen (158 cm L+B+H). Bevestig de specifieke vereisten van de luchtvaartmaatschappij.

Kleine specificaties:
Buitenafmetingen: 55x39x23 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 48x36x23 cm (ongeveer)
Gewicht: 2,4 KG
Volume: 40L

Medium Specificaties:
Buitenafmetingen: 67x48x28 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 60x44x28 cm (bij benadering)
Gewicht: 3,4 KG
Inhoud: 71L

Grote specificaties:
Buitenafmetingen: 77x51x30 cm (inclusief wielen en handgrepen)
Binnenafmetingen: 70x49x30 cm (ongeveer)
Gewicht: 4,1 KG
Volume: 102L

Eminent is een familiebedrijf dat sinds 1979 met trots bagage van de hoogste kwaliteit produceert. Tegenwoordig leveren we meer dan 1,6 miljoen koffers per jaar. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan en heeft 35 kwaliteitstests doorstaan ​​om de hoogste normen te garanderen. Omdat de producten van Eminent in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd, zijn onze klanten verzekerd van maximale waarde en hoeven ze niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Kleur: Zilver
Gewicht van het product: 4.1 kg
Type: Harde Kanten, Spinners (4 wielen)
Number of Wheels: 4.0
Lengte: 51 cm
Patroon: Effen
Product breedte: 51 cm
Breedte: 30 cm
Hoogte: 77 cm
Maat Koffers: large_75cm_and_plus_height
Liters: Meer dan 50L

Zouden deze artikelen er ook bij passen?

Wat vind je van deze artikelen?

Meer voor jou