Archimède

Waterschoenen met strepen

Waterschoentjes met blauwe, witte and rode strepen, gemaakt op een milieuvriendelijke wijze, beschermen de voeten van het kind bij het spelen in kiezelstenen, rotsen of bij contact dat kwetsend kan zijn. Ze drogen snel en zijn voorzien van een buitenzool van natuurlijk en gerecycled rubber en een zeer comfortabele binnenzool van gerecycleerd katoen. Ze hebben een lipje aan de achterkant om ze gemakkelijker aan te trekken en zijn ontworpen om een perfecte ondersteuning te garanderen, zelfs wanneer ze nat zijn. Deze schoenen zijn op een ecologische manier en met een circulaire economie geproduceerd. De bijgeleverde doos is gemaakt van gerecycleerd karton, net als het opvulpapier in de schoenen.
Item No. f748f651-2f14-4a5d-9baf-fa3eec84426c
Vanaf
€ 14,95
Kleur
Schoenmaat
  • Dit artikel is momenteel niet op voorraad.
Vanaf
€ 14,95

Waterschoentjes met blauwe, witte and rode strepen, gemaakt op een milieuvriendelijke wijze, beschermen de voeten van het kind bij het spelen in kiezelstenen, rotsen of bij contact dat kwetsend kan zijn. Ze drogen snel en zijn voorzien van een buitenzool van natuurlijk en gerecycled rubber en een zeer comfortabele binnenzool van gerecycleerd katoen. Ze hebben een lipje aan de achterkant om ze gemakkelijker aan te trekken en zijn ontworpen om een perfecte ondersteuning te garanderen, zelfs wanneer ze nat zijn.
Deze schoenen zijn op een ecologische manier en met een circulaire economie geproduceerd. De bijgeleverde doos is gemaakt van gerecycleerd karton, net als het opvulpapier in de schoenen.

Upper Material: Polyester
Binnenmateriaal: No Lining
Zoolmateriaal: Textil
Geslacht: Jongens

Meer voor jou