LARS NYSØM

Zout- en pepermolen set 'Lagom'

Zout en peper molen set van 2 handmatige met verstelbare keramische molen van grof naar fijn
label.item bf0a3102-ad26-4084-a6e4-465a3e0e0dbf
false
Kleur

Zout– en pepermolen set 'Lagom'
Balanced Beauty

DESIGNER PAPERMOLENSET (2 stuks)
De zout– en pepermolenset LAGOM overtuigt door design en functionaliteit. Perfect geschikt voor alles wat het leven kruiden geeft – of het nu peper, zout, chili of andere kruiden zijn.
HANDMATIGE KERAMISCHE MOLEN
De hoogwaardige handmatige keramische molen is perfect voor zout, peper en specerijen en zorgt voor een optimale korrelgrootte van zeer fijn tot zeer grof. De peper– en zoutmolen heeft een hoogte van 18,7cm, Ø 5cm
ALLESKUNNER VOOR ZOUT, PEPER EN SPECERIJEN
Onze keramische kruidenmolen werkt voor alle soorten specerijen. Ideaal als zoutstrooier, peperstrooier, specerijenstrooier, chilimolen en voor kruidnagels, kruiden en specerijenmengsels. Perfect keukenaccessoire en geschikt als cadeau.
MAKKELIJK TE VULLEN, GEEN KRUIMELS
Het grote glazen kruidencompartiment is makkelijk te vullen. De speciale aromadop zorgt voor langdurige versheid en de bodemdop voorkomt vervelende kruimelresten op tafel.
LARS NYSØM IS KLIMAATNUTRAAL
I Wij werken er hard aan om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen door middel van concepten zoals plasticvrije verpakkingen en herbruikbare producten. Wij zijn echter verre van perfect. Daarom compenseren wij alle CO²–uitstoot die in de toeleveringsketen van dit product ontstaat. Daarom steunen wij twee klimaatbeschermingsprojecten: Planting Trees (Duitsland) en Marine Conservation (wereldwijd).

Kleur: Roze
Sets Koken en tafelen: 2-part
Gewicht van het product: 220 gr
Product breedte: 5 cm
Breedte: 5 cm
Hoogte: 19 cm
Diameter van het product: 5 cm
Type Kitchen And Table Accessories: Salt And Pepper Mills
Materiaal: Roestvrij staal
Andere kleur: White

Meer voor jou