WOOOD

Esma Bijzettafel - MDF/Grenen - Panterprint - 34x41x41

Item No. 5af4cce9-4d76-4d4d-9ab9-01792dd1a13b
false

– Bijzettafel met stijlvol design
– MDF tafelblad en essenhouten poten
– Verkrijgbaar in twee formaten
– H 34 cm x B 41 cm x D 41 cm

De stijlvolle Esma bijzettafel, uit de WOOOD collectie, is herkenbaar aan het eenvoudige ontwerp en de opvallende print op het tafelblad. De opstaande rand zorgt voor een speels effect en de veiligheid van je drinkglas. De Esma bijzettafel is herkenbaar aan de tijdloze uitstraling en trendvol design.

Materiaal
Het tafelblad van de Esma is vervaardigd uit sterk MDF, de poten zijn gevormd uit essenhout. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.

Afmetingen
De Esma bijzettafel heeft een hoogte van 34 cm en een diameter van 41 cm. De poten zijn 31 cm hoog. De tafelrand steekt 2 cm boven het tafelblad uit. Het tafeltje weegt iets minder dan één kilo.

Onderhoud
MDF en behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan essenhout eenvoudig opnieuw behandeld worden. Schuur het hout op tot korrel 180, daarna kan het essenhout goed beschermd worden met een olie, was, lak of beits naar keuze. Onbehandeld essenhout is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Levering
De Esma bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage–instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten.

Kleur: darkGreen|gold|multicolor
Gewicht van het product: 1.6 kg
Lengte: 41 cm
Product breedte: 41 cm
Breedte: 41 cm
Hoogte: 34 cm
Tafelvorm: Rond
Verlengbaar: false
Type tafel: Bijzettafels