Kok Maison

Honorine glas rieten tafel diameter 50

Item No. 935ee262-9b23-4d1e-bc0a-17d549094aef
Geen prijs beschikbaar
Kleur
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar. Wijzig het aantal of kies een andere variant a.u.b.
Geen prijs beschikbaar

De Honorine tafel is in feite meer een sokkeltafel, 10 cm lager dan een echte eettafel. Zij past bij de rieten stoelen Marius, César en Fanny, waarvan het opengewerkte vlechtwerk is gebruikt. Het zal precies de juiste hoogte zijn voor een aperitief, thee of koffie, of om een lamp of een snuisterij neer te zetten. Het is uitgerust met een glazen dienblad dat in de rieten structuur is ingebed, waardoor het niet kan wegglijden, en een klein tijdschriftenbakje eronder.

Wicker (een andere naam voor wilg) groeit gemakkelijk in heel Europa. Er zijn geen gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen voor nodig. De oogst wordt elk jaar volledig geregenereerd, zodat het een zeer gemakkelijk hernieuwbare hulpbron is. Warm ('buff' vlechtwerk met natuurlijke kopertinten) of koud ('wit' vlechtwerk) gepeld, wordt het meestal onbehandeld aangeboden, waarbij de wilgentenenvezels hun gladde en satijnachtige oppervlak 'au naturel' laten lijken.

Totale afmetingen: hoogte 64 x diameter 58 cm, diameter van het glas slechts 50 cm. Gewicht 5 kg (met glas). Structuur, netten en bogen: natuurlijk gepolijst vlechtwerk (geen vernis of beits), gebleekte vlechtwerk ligaturen. Gemaakt in Europa. Ook verkrijgbaar in glas diameter 60 cm.

Een tafel van vlechtwerk of een voetstuk kan worden gebruikt in een serre, een wintertuin, of buiten bij mooi weer en af en toe, maar kan niet worden beschouwd als tuinmeubilair. Ze zijn niet gemaakt om bestand te zijn tegen de elementen, vochtigheid, vorst of langdurige blootstelling aan de zon. De tafel Honorine is ook handgeweven. Dimensionale verschillen van 1 tot 2 cm kunnen voorkomen, geen twee zijn precies gelijk.

Onderhoud: afstoffen met een vochtige doek, commerciële schoonmaakproducten vermijden. Bij sterke vervuiling, reinigen met een spons en Marseille zeep. Voor het glazen gedeelte zijn ruitenreinigingsproducten geschikt, maar spuit ze niet op het rieten gedeelte (doe het product op een doek in plaats van het rechtstreeks op het glas te spuiten).

Als rotanspecialist sinds 1920 biedt KOK Maison kwaliteitsmeubelen die comfortabel en bestendig zijn, niet alleen door de keuze van de materialen maar ook door de nauwgezette zorg die aan elk detail wordt besteed.

Product weight - value: 5 Kg
Product length - value: 58 cm
Product Width - value: 58 cm
Kleur: brown
Product Height - value: 64 cm
Product diameter - value: 58 cm
Other Color: kastanje

Meer voor jou