Tissi

Kinderstoel grijs

Item No. c3207da0-1ef8-4c3f-bd19-014ab5d6fcb2

De kinderstoel die uw kind begeleidt tijdens zijn of haar ontwikkeling!
De ergonomische en comfortabele kinderstoel van het merk tiSsi® heeft een specifiek S–vormig ontwerp dat het gebruik met elke tafelstijl garandeert.
De kinderstoel biedt uw baby flexibiliteit en houdt hem/haar in een optimale zithouding, ook ontworpen om de stoel zo dicht mogelijk bij de tafel te plaatsen en een sociaal gedrag aan te nemen in het centrum van het gezin vanaf de vroegste leeftijd (6 maanden).
De hoge stabiliteit van de kinderstoel zorgt ervoor dat er geen gevaar bestaat dat het kind omvalt zodra het zich van de tafel probeert af te duwen. De tiSsi® kinderstoel begeleidt uw kind tijdens zijn of haar ontwikkeling en kan gemakkelijk aan de grootte van uw kind worden aangepast dankzij de verstelbare hoogte, diepte en voetenplank.
Hij kan ook worden gebruikt als bureaustoel voor tieners en zorgt voor stabiliteit en een rechte zithouding wanneer uw kinderen naar de lagere school gaan.

Een kindveilig product van hoge kwaliteit, gemaakt van massief beukenhout zonder schadelijke stoffen en FSC–gecertificeerd.
De veelvuldig geteste tiSsi® hoge stoel overtreft alle internationale veiligheidsnormen dankzij het uitgekiende ontwikkelingsproces. GS getest volgens DIN EN 14988:2017 en DIN EN 12520:2017. Uniek, de tiSsi® kinderstoel werd door ÖKO–TEST beoordeeld als "zeer goed" in het tijdschrift 05/2017.

Producteigenschappen:
– Maximaal draagvermogen: 85kg
– Lichtste kinderstoel op de markt (6kg)
– Maximale zithoogte: 57 cm
– Hoge kantelbeveiliging aan beide zijden
– Hoogwaardige materialen, FSC–gecertificeerd

Afmetingen:Â 43 x 50 x 81 cm
Gebruik:Â vanaf 6 maanden
Geleverd vanuit Duitsland met een levertijd van 2–5 werkdagen.

*Grote artikelen:Â EUR 18,00 administratiekosten voor thuisbezorging van grote artikelen zoals kinderbedjes, meubels, enz.

Kleur: gray