Kok Maison

Marius rieten fauteuil zonder kussen

Item No. 6109b6ee-d295-4d29-b68a-624bb9514875
Kleur

De Marius fauteuil is volledig gemaakt van riet, een ecologisch, lokaal (Europees) en hernieuwbaar materiaal. Structuur, netten, bindwerk, alles is afkomstig van de wilg (de andere naam voor vlechtwerk), waarvan wij de strengen in verschillende groeistadia oogsten. Zeer stevig, zeer comfortabel, en licht om te verplaatsen, de Marius rieten fauteuil is gemakkelijk om mee te leven op de veranda, in de wintertuin, of in uw belangrijkste kamers waar het zal een vleugje ontspanning en een beetje sfeer van vakantie te brengen. Komt overeen met de Honorine tafels.

Wicker (een andere naam voor wilg) groeit gemakkelijk in heel Europa. Er zijn geen gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen voor nodig. De oogst wordt elk jaar volledig geregenereerd, zodat het een zeer gemakkelijk hernieuwbare hulpbron is. Warm ('buff' vlechtwerk met natuurlijke kopertinten) of koud ('wit' vlechtwerk) gepeld, wordt het meestal onbehandeld aangeboden, waarbij de wilgentenenvezels hun gladde, satijnachtige oppervlak 'au naturel' laten lijken.

Totale afmetingen: hoogte 92 x breedte 55 x lengte 63, zitting op 42 cm. Gewicht 2,9 kg. Structuur, netten, bogen en bindingen: naturel buff wicker (kopertint). Gemaakt in Europa. De Marius rieten stoel wordt hier verkocht zonder, maar hij is ook verkrijgbaar met het bijpassende kussen in verschillende stofvarianten.

Een rieten stoel kan worden gebruikt op een veranda, in een wintertuin, of buiten bij mooi weer en af en toe, maar kan niet worden beschouwd als tuinmeubilair. Het is niet gemaakt om bestand te zijn tegen slecht weer, vochtigheid, vorst of te lange blootstelling aan de zon. Ook de Marius fauteuil is handgemaakt. Dimensionale verschillen van 1 tot 2 cm kunnen voorkomen, geen twee zijn precies gelijk.

Onderhoud: afstoffen met een vochtige doek, geen commerciële schoonmaakproducten gebruiken. Bij sterke vervuiling, reinigen met een spons en Marseille zeep.

Als rotanspecialist sinds 1920 biedt KOK Maison kwaliteitsmeubelen die comfortabel en bestendig zijn, niet alleen door de keuze van de materialen maar ook door de nauwgezette zorg die besteed wordt aan het zo comfortabel mogelijk maken van de meubelen.
maar ook door de nauwgezette zorg die aan elk detail is besteed.

Gewicht van het product: 2.9 Kg
Lengte van het product: 63 cm
Product breedte: 55 cm
Kleur: brown
Hoogte van het product: 92 cm
Andere kleur: kastanje

Meer voor jou