Noukie's

Schommeldier Veloudoux & Hout Roos Lina

Het lichtroze Lina schommeldier is ontworpen in de vorm van een knuffel speelgoed. Het materiaal is zeer zacht om alle zachtheid te bieden die een kind nodig heeft. De handgrepen en de onderkant van de wip zijn gemaakt van kwaliteitshout, zodat het kind zich goed kan vasthouden. Het zitje is ontworpen om de rug van het kind te ondersteunen. Schattig met zijn kleine toverhoorn, deze eenhoorn zal de kleintjes betoveren! Dit zeer zachte speelgoed zal je kind urenlang vermaken en tegelijkertijd zijn evenwichtsvermogen ontwikkelen. Het kan ook gebruikt worden als decoratie in een kinderkamer. Noukie's kleine plus: de veiligheidsgordel.
Item No. 0d380285-3f79-4d0b-aa2b-05cc29c99bb1
Kleur

Het lichtroze Lina schommeldier is ontworpen in de vorm van een knuffel speelgoed. Het materiaal is zeer zacht om alle zachtheid te bieden die een kind nodig heeft. De handgrepen en de onderkant van de wip zijn gemaakt van kwaliteitshout, zodat het kind zich goed kan vasthouden. Het zitje is ontworpen om de rug van het kind te ondersteunen.
Schattig met zijn kleine toverhoorn, deze eenhoorn zal de kleintjes betoveren! Dit zeer zachte speelgoed zal je kind urenlang vermaken en tegelijkertijd zijn evenwichtsvermogen ontwikkelen. Het kan ook gebruikt worden als decoratie in een kinderkamer.
Noukie's kleine plus: de veiligheidsgordel.

Security: Ja
Kleur: pink
Leeftijd kinderen: 6-12 Maanden
Geslacht: Meisjes

Meer voor jou