EME

Bestekset Mona Lisa 18/10 49-delig Groen Groen 12-persoons

Item No. 93558090-c040-4e7d-8726-3dfa5c217ffc

Deze EME Mona Lisa bestekset is ontwikkeld voor de liefhebber van bestek van Italiaanse hoogwaardige kwaliteit en een eigentijdse afwerking. Traditioneel en modern is in deze bestekset samen gebracht, waarbij het bestek licht in gewicht is. Deze serie kenmerkt zich door een uitstekende balans in dikte van het handvat en het lange, elegante lemmet. Deze prachtige 49–delige bestekset bestaat uit 12 tafelvorken, 12 tafelmessen, 12 tafellepels, 12 koffielepels en 1 soep/opscheplepel. Ieder item is gemaakt 18/10 roestvrij staal en heeft een acryl groen handvat.
Deze bestekset is geschikt voor maar liefst 12 personen, want genieten van overheerlijke gerechten is nou eenmaal leuker met meerdere mensen om je heen! Mona Lisa is een absolute aanvulling op een moderne tafelschikking! Deze bestekset wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.
Belangrijkste kenmerken:
· Aantal delen: 49–delig
· Inhoud set: 12 tafelvorken, 12 tafelmessen, 12 tafellepels, 12 koffielepels en 1 soep/opscheplepel
· Kleur: Groen met zilver
· Materiaal: 18/10 RVS en acryl
· Vaatwasmachinebestendig: Ja

Mona Lisa
De serie Mona Lisa is een van 18/10 roestvrij stalen bestek en heeft een gepolijste afwerking en acryl handgrepen met versieringen. Mona Lisa is een klassiek bestek dat met zijn verzilverde en verouderde beslagringen sierlijke aanvullingen zijn op je ingedekte tafel. Het gekleurde handvat met parelmoerglans heeft zachte vormen en afgeronde uiteinden.
Deze prachtige Mona Lisa besteksets maken het mogelijk om persoonlijke combinaties te maken met porseleinen, stoneware, aardewerk of melamine serviesgoed in klassieke en moderne stijl, zelfs in het dagelijks leven. Mona Lisa is verkrijgbaar in de kleuren ivoor en groen en in besteksets voor 4–, 6 en 12 personen.
EME
Sinds 2006 zet de tweede generatie van de familie Mori met succes het proces van groei en onderzoek voort vanuit het oogpunt van het product, de distributie, de marketing en het bedrijfsimago. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn de sterke punten die door de jaren heen EME Posaterie in staat hebben gesteld om samen te werken met de grootste Europese bedrijven zoals Barilla, Kraft, Procter&Gamble, Invernizzi, etc.
EME draagt elke dag bij aan het versterken van het "Made in Italy" imago. Ons tafel– en keukengerei weerspiegelt de cultuur van de Italianen die dagelijks de ware essentie en betekenis van de “Italian Lifestyle” in de wereld overbrengen door middel van design, mode en eten.

Sets Koken en tafelen: Other
Type Bestek: Sets
Kleur: green
Materiaal: Metaal

Meer voor jou