Duralex

Tumbler Empilable 1830C 20 cl Transparant 4 stuk(s)

Item No. 6718e08f-1608-4476-b094-7790c0d49cb0

Deze Empilable waterglazen van Duralex hebben een tijdloos design en zijn zeer praktisch. Deze waterglazen zijn geschikt voor zowel koude– als warme toepassingen. De glazen zijn namelijk gemaakt van schokbestendig gehard glas. Het universele design maakt deze glazen multifunctioneel inzetbaar en passen binnen iedere tafelsetting. Deze glazen hebben een smallere onderzijde, waardoor ze stapelbaar zijn. Deze glazen nemen weinig ruimte in. Omdat deze waterglazen naast vaatwasmachine–, en vriezerbestendig ook magnetronbestendig zijn, zijn deze ideaal om drinken in op te warmen. Deze set bestaat uit 4 waterglazen met een inhoudsmaat van 20 cl.
Belangrijkste kenmerken:
· Product: 4 waterglazen
· Inhoudsmaat: 20 cl
· Materiaal: Gehard glas
· Kleur: Transparant
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Magnetronbestendig: Ja, tot 120℃
· Vriezerbestendig: Ja, tot –20℃

Gehard glas
Het merk Duralex laat zich kenmerken door haar producten gemaakt van gehard glas. Gehard glas wordt op een opvallende wijze geproduceerd. Als eerst wordt het glas verhit tot een temperatuur van ongeveer 700℃. Na deze verhitting wordt het glas in een snel tempo gekoeld, waardoor het glas weerstand kan bieden aan thermische schokken van 120°C tot – 20°C. Gehard glas is 2,5 keer zo sterk dan gegloeid glas en is te vergelijken met de sterkte van een autovoorruit. Gehard glas is dus hét perfecte materiaal voor glazen, koppen en schalen. Bovendien is gehard glas zeer geschikt voor gebruik van de magnetron– en vriezer.
Duralex
Duralex is een specialist in het ontwerpen produceren van bijzondere designs en gehard glaswerk. Al sinds 1945 staat het merk Duralex voor duurzaamheid en tijdloos. Deze duurzaamheid komt naar voren door het geharde glaswerk wat jarenlang meegaat, zelfs bij regelmatige reiniging in de vaatwasmachine. Door de grote verscheidenheid glaswerk vind je in de Duralex assortiment precies wat je zoekt… van waterglazen tot schalen, kommen en borden.

Sets Koken en tafelen: 4-part
Kleur: transparent
Diameter van het product: 7.1 cm
Materiaal: Glas

Meer voor jou